Subota, 16.02.2013.

14:07

Bolte, 'sine', mora li ta košarka?

Najbrži čovek sveta Jusien Bolt učestvovao je u meču poznatih na otvaranju ovogodišnjeg Ol-stara, ali se nije baš proslavio.

Izvor:

Default images

Bolt je pogodio samo jedan od svojih pet šuteva, promašio dva slobodnja bacanja, a jedini pogodak bilo mu je kucanje. On je tako sakupio samo dva poena za 29 minuta na terenu, uz šset skokova.

Spriner sa Jamajke je nastupao za Istok, koji je poražen od Zapada sa 58:38, a posle meča je rekao da je iznenađen da su njihovi protivnici toliko ozbiljno ušli u meč.

"Zapad je igrao baš tvrdo, dok sam pokušavao da se snađem oni su samo špartali gore dole", rekao je šestostruki olimpijski šampion. "Vodili su sa dvadeset razlike u poslednjoj četvrtini, a opet su igrali presing po celom terenu. Pomislio sam u sebi - Ovo nije revijalni meč, ovi su ozbiljni", zaključio je Bolt i dodao da nije dobijao loptu previše.

"Nisam igrao košarku dosta dugo. Meni je ključno bilo da dođem ovde i da se zabavim".

Bolt je imao zadatak da čuva američkog sekretara za obrazovanje Arnea Dankana, koji je uspeo da postigne 11 poena i zabeleži skok više od Bolta (7).

"On je najbrži čovek na svetu, a ja najsporiji. Nije postigao mnogo poena, ali izgledao je dobro na terenu", rekao je 48-godišnji Dankan posle meča.

Jedini poen Bolta, ali i izveštaj sa prvog dana iz Hjustona. pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

1 d

Podeli: