Nova vest
Fudbal

Petak, 20.07.2018.

14:09

Zvezda kažnjena, bez navijača u Litvaniji

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od strane Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) i neće smeti da vodi svoje navijače na gostovanje u Litvaniji.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezda kažnjena, bez navijača u Litvaniji
Foto: Starsport

Zvezda se u drugom kolu kvalifikacija sastaje sa litvanskim prvakom Suduvom, a meč kazne koji je u pitanju biće revanš duel u Litvaniji.

Crveno-beli nisu kažnjeni zbog meča na domaćem terenu, već zbog ispada na gostovanju u meču prvog kola protiv Spartaksa, koji je odigran u glavnom gradu Letonije Rigi.

Šampion Srbije je kažnjen jer su navijači, posle završetka meča, tokom pozdravljanja sa svojim fudbalerima drmali ogradu stadiona i ubacivali plastične čaše na teren.

Zvezdi ovo nije prva, a verovatno ni poslednja, kazna zbog nereda navijača, a pod 'lupom' UEFA su od prošle godine, kada su više puta kažnjavani.

Prva utakmica između Zvezde i Suduve igra se narednog utorka u Beogradu, a revanš je 2. avgusta u Litvaniji.

Crveno-beli su u prvom kolu bili bolji od Spartaks Jurmale. U navedenom meču u Letoniji odigran je remi bez golova, a na "Marakani" je ostvarena pobeda od 2:0.

Karte za prvu utakmicu dvomeča sa Suduvom su puštene u prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu