Nova vest
Fudbal

Subota, 19.08.2017.

10:42

Rajković o internet navijačima: Kako smo loš narod

Predrag Rajković, golman Makabija iz Tel Aviva i reprezentacije Srbije, ogorčen je stavom navijača prema Milanu Borjanu i Mihailu Ristiću.

Izvor:

Autor:

Rajković o internet navijačima: Kako smo loš narod
Getty Images

Pojedini navijači Crvene zvezde kritikovali su kanadskog čuvara mreže posle poraza crveno-belih u Krasnodaru (3:2), iako je od dolaska na Marakanu bio jedan od najboljih pojedinaca tima.

Štaviše, sedam mečeva zaredom uspeo je da sačuva svoju mrežu.

S druge strane, bilo je i onih koji su vređali i pretili doskorašnjem vezisti najtrofejnijeg srpskog kluba, sada igraču ruskog sastava, koji je odigrao veoma dobar meč protiv bivšeg kluba – radeći tako svoj posao maksimalno profesionalno.

"Kako smo loš narod. Do juče smo se kleli u Borjana, a onda posle neke polu greške odmah drvlje i kamenje po njemu. Svi smo mi ljudi, a ne mašine... A onda i velika pljuvačina po Ristiću... Samo zato što je odradio profesionalno svoj posao. Zato bih zamolio internet navijače da nekada napuste svoje kuće i da dođu u četvrtak na Marakanu da bodre i pomognu našoj Zvezdi da se plasira u Evropu posle dužeg vremena", napisao je Rajković, nekadašnji član crveno-belih.

Sva je prilika da će se jednom od najboljih mladih golmana sveta ispuniti želja, pošto su se već u petak ujutru formirali redovi ispred stadiona 'Rajko Mitić', dok će njegova ekipa istovremeno, u četvrtak, nastojati da sačuva minimalnu prednost protiv Altaha pred svojim navijačima i plasira se u grupe Lige Evrope.

Revanš između Crvene zvezde i Krasnodara na programu je u četvrtak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d