Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.06.2017.

08:27

Ivanović: Penal dosta promenio

Kapiten Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je utakmica protiv Velsa bila teška i da su igrači na početku malo podlegli pritisku punog stadiona u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Penal dosta promenio
Foto: StarSport

Fudbaleri Srbije igrali su nerešeno 1:1 protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvestvo 2018.

"Ova generacija definitnivno nije igrala pred ovakvim vetrom u leđa, i to nas je možda malo najpre gurnulo, a zatim spotaklo, a ono što je uticalo na tok utakmice je penal, koji je dosta promenio. U drugom poluvremenu smo definitivno kontrolisali utakmicu i postigli gol", rekao je Ivanović.

Srbija je ostala prva na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, dok Vels i Austrija imaju po osam.

"U ovoj kvalifikacionoj grupi postoje četiri ekipe, a nijedna se nije otpisala sama. Biće uzbudljivo do kraja. Ostaje žal što nismo pobedili, biće još prilika", dodao je kapiten Srbije.

Komentarišući debi Aleksandra Prijovića, Ivanović je rekao da misl da je Srbija dobila jako ozbiljnog igrača.

"Mislim da je ušao fenomenalno u utakmicu, da je on nešto što može da čini prevagu u budućnosti. Sa njim dobijamo na težni i snazi. On i Aleksandar Mitrović su pokazali da mogu da budu sjajan tandem", rekao je Ivanović.

Sledeći meč Srbija igra 2. septembra protiv Moldavije, takođe u na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu