Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2017.

12:15

Ilić: U Radnički samo na pozajmicu

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Ilić izjavio je da nema ništa protiv da karijeru nastavi u Radničkom iz Nisa, ali samo kao pozajmljeni igrač.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Ilić: U Radnički samo na pozajmicu
Foto: StarSport

Prelazak Ilića među Nišlije deo je transfera napadača MIlana Pavkova u redove srpskog šampiona.

"Ljudi iz kluba su me zvali da se vratim sa priprema iz Slovenije i rekli mi da su postigli dogovor sa Radničkim, da imam mogućnost raskida ugovora sa Zvezdom i da Radnički želi da postanem njegov član. Zahvalio sam na ponudi, ali želim da ostanem član Crvene zvezde. Svestan sam da sam imao malu minutažu ove jeseni u Zvezdi i da zbog daljeg razvoja moram otići u neki klub Superlige gde bih igrao. Poštujem Radnički i trenera Milan Rastavca i zainteresovan sam da odem da odigram šest meseci, ali samo kao pozajmljen igrač Crvene zvezde", izjavio je Ilić.

Zlatni omladinac sa Novog Zelanda ističe da želi da se dobrim igrama ovog proleća preporuči Zvezdi da od juna ozbiljnije računa na njega.

"U ugovoru između dva kluba jasno piše da je Crvena zvezda dužna da Radničkom obezbedi svu dokumentaciju za registraciju igrača samo u slučaju ako se Radnički i ja dogovorimo oko saradnje", poručio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu