Nova vest
Fudbal

Subota, 26.12.2015.

09:21

Ivanić opet odbio Partizan

Kapiten Vojvodine Mirko Ivanić opet je odbio ponudu da pređe u Partizan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Crno-beli su drugi put u poslednja tri meseca ponudili Vojvodini oko 1,5 miliona evra za transfer, ali će verovatno opet ostati bez njega.

Kao i poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, Ivanić je odbio Partizan jer želi da održi reč da "neće da pojača Vošine direktne rivale".

"Mi smo zajedno daoneli odluku da ne pređem u redove crno-belih, baš kao što se desilo i u ranijem slučaju – kada je je Crvena zvezda bila zainteresovana. Tada sam rekao da ne želim da prelazim ni u Zvezdu ni u Partizan. Klub je stao iza mene i niko mi nije sugerisao, niti me primoravao na to. Ja sam u Vojvodini od svoje 12. godine. To je moj klub, grad, moji ljudi i navijači... ", izjavio je Ivanić početkom septembra.

Srpski šampion je ovaj put ponudio 100.000 evra manje nego letos, za 22-godišnjeg plejmejkera koji je pre nekoliko meseci produžio ugovor sa Novosađanima.

Tako će Ivica Iliev morati na nekom drugom mestu da traži najavljenu januarsku "bombu".

Partizan je pre nekoliko dana predstavio prva zimska pojačanja, golman Bojana Šaranova i štopera Marka Jovanovića, a u petak je promovisan i novi trener Ivan Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve