Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.08.2015.

23:44

LŠ: Spartak na korak od 1/16 finala

Fudbalerke Spartaka napravile su veliki korak ka plasmanu u 1/16 finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Subotičanke su u drugom kolu kvalifikacionog turnira u Osijeku savladale moldavski Noroc sa 4:1 i zauzele su prvo mesto u grupi 6.

Samo će prvoplasirana ekipa iz grupe proći među najbolje 32 selekcije u Evropi, a na ruku Spartaku ide i rezultat iz druge utakmice u kojoj je Benfika pobedila Osijek sa 3:0.

Spartak na čelu tabele ima šest bodova, a u nedelju se u poslednjem kolu sastaje sa Osijekom. Hrvatski tim deli sa Benfikom drugo mesto sa tri osvojena boda, pa će našem predstavniku i bod doneti prolaz u 1/16 finala.

U duelu sa moldavskim Norocom zablistala je Jelena Marenić koja je postigla sva četiri gola. Bila je precizna u 25, 47, 71. i 75. minutu, dok je jedini gol za moldavsku ekipu postigla Čiper u 58. minutu.

Spartak: Kostić, Ilić, Vajda, Nikolić, Krstić, Poljak, Malešević, Pavlović, Matić (Markovska), Marenić, Filipović (Jakovska).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve