Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.04.2015.

11:55

Rajković: Glava već u derbiju

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da ekipa već sada razmišlja o duelu sa Partizanom, ali da pre derbija mora da zabeleži pobedu protiv Voždovca.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ trenutno drže drugo mesto na tabeli Jelen Superlige, sa pet bodova manje od vodećeg Partizana.

Iskreno, nadali smo se da će OFK Beograd napraviti iznenađenje, ali Partizan je ostao na plus pet. Bez obzira na to, fokusirani smo na nas kako bismo pobedom protiv Voždovca spremni dočekali ‘večiti derbi’. Nekim delom glava nam je već u derbiju, ali moramo da razmišljamo o Voždovcu”, rekao je Rajković.

On je istakao da je gledao utakmicu OFK Beograda i Partizana, u kojoj su ‘crno-beli’ slavili s 3:1, i poručio da ne želi da misli da je gol iz ofsajda Andrije Živkovića namerna greška sudije. Uprvo zbog toga se Crvena zvezda prethodnog dana oglasila u saopštenje u kojem je optužila Fudbalski savez i sudijsku organizaciju da joj otimaju titulu.

Gledao sam samo prvo poluvreme jer sam kasnije morao na trening. Video sam gol Živkovića koji je pomoćni sudija Kaurin dozvolio, a isti je nama dosudio penal u Pazaru. Ne bih da komentatišem previše i jednostavno tako se desilo, hteo bih da verujem da nije bilo namere. Videćemo ko će biti bolji u derbiju”, naveo je Rajković.

Mladi golman dodao je da očekuje težak meč sa Voždovcem, za koji je istakao da je nezgodan tim.

Voždovac jeste u donjem deku tabele, ali ima nekoliko veoma dobrih igrača, posebno koji su bili u Zvezdi Karaklajić i Jokić”, zaključio je Rajković.

Tim Nenada Lalatovića u subotu od 16 časova gostuje Voždovcu na Vračaru u okviru 23. kola Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve