Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.02.2015.

23:19

Sterling: Kutinjo je mađioničar

Napadač Liverpula Rahim Sterling oduševljen je golom Filipea Kutinja za pobedu u Boltonu i plasman u osminu finala FA Kupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Brazilac je u nadoknadi vremena sjajnim pogotkom doneo "redsima" preokret za 2:1 na Ribok stadionu.

"Gubili smo 1:0 i tri puta pogodili okvir gola. Filipe Kutinjo ima magiju u glavi koja može da reši meč, a to smo sada videli. On je mađioničar. Bio je ovo veliki timski rad za pobedu", rekao je strelac izjednačujućeg gola.

I menadžer tima Brendan Rodžers je naglasio pogođene stative i sjajne golove.

"Nil Lenon je napravio odličan posao sa Boltonom. Primljen gol nas je vratio korak nazad, mora da smo 5-6 puta pogodili okvir gola, ali je na kraju presudio kvalitet. Moraš biti strpljiv, posebno protiv tima sa sa desetoricom igrača. Džan je poslao sjajan pas za prvi gol, Sterling je imao odličnu realizaciju, a Kutinjov gol je predivan", rekao je Rodžers.

Liverpul očekuje težak raspored u februaru, redom idu dueli sa Evertonom, Totenhenom, Kristal Palasom, Bešiktašem, Sautemptonom, pa opet Bešiktašem u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu