Nova vest
Fudbal

Petak, 23.01.2015.

20:52

Lazović: Zar iz novina da saznam?

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da ga je malo pogodilo to što je preko novina saznao da više nije kapiten ekipe.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Malo me je pogodilo što sam za gubitak kapitenske trake saznao iz medija. Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže, ali takav je stav kluba i trenera i ja poštujem to, nemam ništa protiv toga što je neko drugi kapiten“, rekao je Lazović, kapiten šampiona Srbije u finišu prolećnog dela šampionata.

Brzonogi Čačanin je istakao da ima odličan odnos sa novim kapitenom Aleksandrom Lukovićem, kao i da nema ništa protiv njega, niti ikoga drugog u klubu.

"Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladim igračima da budu još bolji. Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao“, istakao je Lazović.

Lazoviću, koji je u Zvezdi gotovo šest godina, na kraju sezone ističe ugovor, a prema određenim informacijama on će na kraju sezone pojačati italijansku Đenou iz Đenove. Srpski šampion mu u ovom trenutku duguje 555.000 evra, a uprava kluba veruje da će Lazović oprostiti deo.

"Nisam razmišljao o opraštanju duga... Ne znam, tek ćemo da pričamo... Kada je klub odbio ponudu Salcburga nisam to podneo tragično i pravio problem klubu, produžio sam ugovor nadajući se da će u budućnosti Zvezda moći dobro da zaradi na mom obeštećenju, ali tada se desila povreda kolena, zbog koje sam verovatno dodatno produžio boravak u Zvezdi“, zaključio je Lazović sa priprema u Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu