Nova vest
Fudbal

Subota, 27.09.2014.

17:59

Modrić i Ronaldo za pobedu Reala

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su Viljareal na “El Madrigalu” sa 2:0 u drugom meču šestog kola Primere.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Kraljevski klub’ je do trijumfa došao iako ga je Viljareal nadigrao, a pobedu je ostvario golovima Luke Modrića i Kristijana Ronalda u 32, odnosno 40. minutu.

Real je tako došao do četvrte pobede ove sezone, posle koje ima 12 bodova, jedan manje od vodećih Barselone, Sevilje i Valensije, koje imaju po utakmicu manje.

Viljareal je, s druge strane, ostao na osam bodova, posle drugog poraza.

Izabranici Karla Ančelotija su kontrolisali utakmicu pred 22.000 gledalaca, ali su i domaći igrači imali svoje šanse. Fudbaleri Viljareala su imali četiri šuta u okvir gola, a Real samo dva, ali je Iker Kasiljas bio na visini zadatka.

Madriđani su do vođstva došli golom Modrića, koji je posle asistencije Tonija Krosa precizno šutirao sa ivice šesnaesteraca pravo pored leve stative. Gosti nisu dugo čekali na drugi pogodak, pošto golman Viljareala nije imao šanse posle sjajnog udarca Ronalda, na asistenciju Karima Benzeme.

Srpski fudbaler Antonio Rukavina ostao je na klupi Viljareala.

Duel na “El Madrigalu” obeležio je i poziv navijača Mančester Junajteda Ronaldu da se vrati na “Old Traford”, tako što su unajmili avion koji je proleteo iznad stadiona noseći njihovu poruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu