Nova vest
Fudbal

Petak, 09.05.2014.

11:57

Kajzerslautern želi Milijaša

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš navodno se nalazi na meni namčkog drugoligaša Kajzerslauterna, prenosi "Sport".

Izvor:

Autor:

Default images

"Kajzerslautern duže vreme prati Nenada, a ostaje da se jave sa konkretnom ponudom. Verovatno čekaju da se okonča sezona i ima dovoljno vremena da se postigne eventualni dogovor - rekao je za "Sport” menadžer igrača Rade Ćaldović.

Sporstski direktor 'Đavola' već je obavestio čelnike kluba da bi bilo dobro da nekadašnji reprezentativac Srbije pojača ekipu, sve u cilju povratka u Bundes ligu. Prema nekim informacijama, za Milijaša su zainteresovani i Keln i Frajburg.

Kapiten Zvezde je pred početak tekuće sezone odbio nekoliko ponuda iz inostranstva, u želji da stigne do nove titule sa Crvenom zvezdom. Isto tako, najavio je da je rastanak na kraju sezone moguć, jer želi još jednom da se oproba u inostranstvu.

Milijaš je karijeru počeo u Zemunu, pre nego što je potpisao za Crvenu zvezdu, a pre povratka na "Marakanu" tri godine nosio je dres Vuverhemptona tri sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu