Nova vest
Fudbal

Subota, 26.04.2014.

15:09

Đurić za B92: Nova laž u nizu

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić demantovao je za B92 navode beogradskih medija da klub ima nameru da navijačkim neredima prekine predstojeći derbi.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

U beogradskoj štampi se pojavila informacija da će pripadnici MUP pred 146. derbi obaviti pretres upravne zgrade, igrača i stručnog štaba.

Pored predsednika, oglasio se i klub, rečima da će o "lažima i dezinformacijama" govoriti posle završetka utakmice sa Crvenom zvezdom.

“U poslednjih šest meseci objavljuju se mnoge laži o Partizanu, ovo je jedna od njih. Što se tiče Uprave i igrača, to nema veze sa istinom, to su laži koje se plasiraju sigurno sa nekim ciljem“, rekao je Đurić za B92.

Kako je naveo dnevni list „Blic“ pozivajući se na izvore iz policije, Uprava FK Partizan planira da preko navijača izdejstvuje prekid utakmice, a u okviru akcija sprečavanja toga biće pretresani igrači i pripadnici stručnog štaba, koji navodno „imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva“.

Video sam tu vest, to je mnogo ružno, to su budalaštine, ali se zna zašto se to radi. Mi ne znamo zašto se to radi, ali sigurno ima za cilj da se napravi loša atmosfera pred utakmicu. Nikakvo obaveštenje od Ministarstva unutrašnjih poslova klub nije dobio“, zaključio je Đurić za B92.

FK Partizan: Laži i dezinformacije

Fudbalski klub Partizan oglasio se neformalnim saopštenjem u vezi sa navodima da je klub u saradnji sa navijačima hteo da prekine 146. derbi.

Kako je potvrđeno za B92 iz izvora bliskih MUP, biće izvršen pretres prostorija u Humskoj, igrača i stručnog štaba, tj. lica koja je trebalo da unesu pirotehnička sredstva.

FK Partizan se kao organizator ograđuje od svih tekstova i dezinformacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja. FK Partizan je u saradnji sa nadležnim državnim organima i gostujućim klubom preduzeo sve zakonske mere kako bi se utakmica odigrala i održala u sportskom duhu i atmosferi. Kako smo danas (subota) usmereni na odigravanje ove, za nas, veoma važne utakmice, svim lažnim navodima i dezinformacijama bavićemo se po završetku utakmice. Smatramo da su ove dezinformacije plasirane kako bi se poremetili naši takmičarski ciljevi i kako bi se stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom“, navodi se iz FK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu