Nova vest
Fudbal

Subota, 15.03.2014.

14:31

JSL: Remi u NS, pobeda Pazara

Samo tri gola postignuta su u prve četiri utakmice 19. kola Jelen Superlige, a pobedu je ostvario samo Novi Pazar protiv OFK Beograda u gostima – 1:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U derbiju kola Vojvodina i Čukarički su u Novom Sadu igrali nerešeno 1:1, a dueli Javor – Spartak i Sloboda – Radnički Niš završeni su bez golova.

U kasnijem popodnevnom terminu u Kruševcu je viđena prava goleada, Napredak je sa 4:2 pobedio Donji Srem, dok su na preostala dva meča viđena dva gola. Jagodina i Voždovac su igrali 0:0, dok je Crvena zvezda pobedila Radnički 1:0.

Vojvodina je povela protiv Čukaričkog u 62. minutu golom Poletanovića, imali su Novosađani nekoliko prilika da iz kontre u nastavku overe pobedu, ali osam minuta pre kraja posle kornera je bod gostima doneo Pijansentin.

Trijumf Novom Pazaru na Karaburmi doneo je Obrovac u 82. minutu, dok je čak šest golova viđeno u Kruševcu.

Gosti su poveli preko Jankovića u sedmom minutu, da bi Napredak do odlaska na odmor preokrenuo preko Bajića I Trujića. Damnjanović je vratio nadu Donjem sremu u 59. minutu, ali su Micić i Božović u razmaku od deset minuta domaćini doneli važan trijumf.

U poslednjem meču kola u nedelju na Vračaru igraju Rad i Partizan.

Jelen Superliga, 19. kolo:
Subota:
Sloboda – Radnički Niš 0:0
OFK Beograd – Novi Pazar 0:1
Obrovac 82
Vojvodina – Čukarički 1:1
Poletanović 62 - Pijansetin 82
Javor – Spartak 0:0
Napredak – Donji Srem 4:2
Bajić 26, Trujić 45, Mićić 66, Božović 75 - Janković 7, Damnjanović 59
Jagodina – Voždovac 0:0
Crvena zvezda – Radnički Kragujevac 1:0

Nedelja:
14:30 RadPartizan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve