Nova vest
Fudbal

Petak, 14.03.2014.

13:21

Stojanović: Nikoga ne potcenjujemo

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegov tim ne sme da potceni nijednog rivala.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

On ističe da će za trijumf protiv Radničkog iz Kragujevca, deveti u nizu, morati da odigra mnogo bolje nego protiv Napretka u prethodnom kolu.

Utakmica 19. kola Jelen Superlige igra se u subotu od 17 sati.

"Novi ispit i novo dokazivanje za nas, moramo da odigramo mnogo drugačije i bolje nego protiv Napretka, jer Radnički iz Kragujevca ima iskusne i dobre igrače koji mogu da iskoriste loš dan protivnika. Želimo da odigramo svih 90 minuta koncentrisano i ostvarimo pobedu. Ne smemo nikoga da potcenimo", rekao je Stojanović na konferenciji za medije..

On se osvrnuo na poziciju desnog beka koja je ostala upražnjena jer Marko Petković pauzira zbog dobijenih kartona.

"Imam par alternativa, mislio sam da igra Pavićević, ali bismo onda na štoperskoj poziciji imali problem. Krneta je enigma, u petak će se više znati o njegovoj povredi, jer su lekari imali različita mišljenja. Martinović sigurno propušta meč zbog povrede rebara, dok Kelhar i Pavićević nisu trenirali punim intezitetom ove nedelje, ali će igrati", rekao je Stojanović.

Na pitanje novinara zašto Zvezda ima oscilacije i periode loše igre tokom mečeva, Stojanović je rekao:

"Ne igramo u određenim periodima kako želimo, to je problem psihičke barijere. Na prijateljskim utakmicama i trenizima je bolje, moramo to da otklonimo što pre i zaigramo opuštenije."

Stojanović je dodao da ga ne zanima previše podatak da će eventualnom pobedom protiv Radničkog, devetom u nizu ove sezone, klub ostvariti treći najbolji učinak kada su uzastopne pobede u pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve