Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.02.2014.

19:16

Bekam i zvanično vlasnik kluba

Kao što se najavljuje već neko vreme, Dejvid Bekam pokrenuće svoj klub u MLS ligi, i to u Majamiju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Bekam, koji je igrao za Los Anđeles Galaksi od 2007. do 2012. godine, zajedno sa komesarom MLS lige Donom Garberom saopštio je dogovor, ali još nije poznato kada će stadion biti izgrađen i kada će se Majami priključiti ligi.

"Cenimo sve što je Dejvid uradio kao igrač, on je ambasador i globalna ikona koja je pomogla MLS ligi da se razvije. Oduševljeni smo što će on biti vlasnik i radujemo se što ćemo mu pomoći“, kazao je Garber.

Bekam je rekao da ne očekuje nikakvu pomoć grada.

"Želim da napravim klub koji će meni predstavljati zaista mnogo. Radio sam mnogo tokom cele karijere i nastavić;u da radim za ovaj grad. Znam da je ovaj grad spreman za fudbal i da će ovaj projekat biti uspešan. Ne želimo nikakvu pomoć od grada. Klub ć;emo finansirati sami. Napravićemo i stadion sami. Imamo mnogo zanimljivih ljudi koji žele da investiraju u klub. Biće tu mngo više lepih trenutaka, nego onihteških", rekao je Beks i dodao:

"Želimo da dovedemo neke od najboljih igrača u Majami. Srećan sam jer su veliki igrači već zainteresovani za prelazak. Ovo je veliki projekat“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu