Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.10.2013.

08:57

Ninković: Znamo da nemamo podršku

Ubedljiva pobeda nad Novim Pazarom samo je na trenutak skrenula pažnju sa haosa u Crvenoj zvezdi, Miloš Ninković podseća javnost da tim nema podršku uprave.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Prethodne sedmice "crveno-beli" su bili u centru pažnje zbog pisma kojim su javnosti otkrili koliki su zaista problemi na Marakani, te zbog napada huligana.

"Znamo da trenutno nemamo podršku uprave. Bez obzira na to, naš cilj i zadatak je poznat. Učinićemo sve da sami dođemo to cilja i osvojimo titulu", rekao je Ninković.

Nakon nekoliko godina u Ukrajini, u kijevkom Dinamo, Ninković je jedan od retkih igrača Zvezde koji znaju kako bi trebalo da izgleda stanje u jednom ozbiljnom klubu.

"Postoji velika razlika. U Kijevu svakog prvog u mesecu svi dobijaju platu. Postoji šest vrhunskih terena za trening. Onda je potpuno logično da su za loše rezultate jedini krivci igrači i stručni štab", istakao je Ninković.

Zvezda zaostaje četiri boda za liderom Partizanom, a u sledećem kolu gostuje Radničkom u Nišu, koji ima dva boda manje od "crveno-belih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu