Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.09.2013.

19:40

Stojanović najverovatnije odlazi

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak će na sednici Upravnog odbora raspravljati o sudbini trenera Slaviše Stojanovića. U upravi bez komentara o navijačima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crveno-beli’ su u nedelju poraženi sa 1:0 na gostovanju Voždovcu, a po završetku utakmice navijači su naredili igračima da im predaju dresove, a takođe su ih i pljuvali i gađali.

Stojanović je na konferenciji za medije svojom izjavom najavio odlazak iz Zvezde, a iako je rekao da će po povratku na “Marakanu” razgovarati sa upravom, do sastanka u nedelju nije došlo.

Ipak, sigurno je da će u ponedeljak biti upriličen sastanak između trenera i Uprave na sednici Upravnog odbora. Ta sednica zakazana je za 18 časova i redovna, ali se sada poklopila sa lošim izdanjem ‘crveno-belih’, a prema našim saznanjima, veoma su male šanse da Stojanović posle nje ostane trener Zvezde.

Povodom incidenta koji se desio na kraju utakmice i ponašanja navijača prema igračima, pokušali smo da dobijemo komentar od članova uprave Zvezde, ali niko nije bio raspoložen da dâ komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu