Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

13:43

Veliko srce Dragoljuba Bekvalca

Trener niškog Radničkog Dragoljub Bekvalac poklonio je 100.000 RSD Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju "Mara".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bekvalac je, nakon što je čuo da je otkazana humanitarna utakmica veterana Srbije i Hrvatske, na kojoj je trebalo da se sakupi novac za Ustanovu "Mara", odlučio da pomogne i pokloni 100.000 dinara.

"Kada sam čuo da je otkazana utakmica i uskraćena pomoć Ustanovi, a pre svega deci, rešio sam da pomognem skromnim gestom. U Nišu ima humanih ljudi, koji su zbog svojih problema zaboravili na veće probleme, koje imaju ova deca. Nadam se da će moj gest podstaći humane ljude u Nišu da se odazovu akciji", rekao je Bekvalac.

Direktor Centra "Mara" Miloš Ranđelović rekao je da gest Dragoljuba Bekvalca svima može da posluži kao primer.

"Zahvalni smo gospodinu Bekvalcu. On je pokazao ostalima kako pomoći onima koji nemaju i koji su u najtežoj situaciji. Primer je svima koji imaju i mogu", rekao je Randjelović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu