Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

22:06

Rašović: Imamo dosta problema

Trener Partizana Vuk Rašović priznao je posle teškog trijumfa nad Novim Pazarom (4:3) na startu domaćeg prvenstva da crno-beli imaju mnogo problema.

Izvor:

Autor:

Default images

"Jedino za rezultat može da se kaže da je dobar. Neki igrači su dolazili, a da nisu prolazili sa nama pripreme. Jednostavno, sklapamo ekipu kako moramo, osetilo se i odsustvo Ivanova i Lukača. Imamo dosta problema, dobro je da smo ostvarili pobedu. Mnogo je rada pred nama, mnogo je priče pred nama... Videćemo kako će to da bude", rekao je Rašović.

Partizan je posle preokreta uspeo da savlada Novi Pazar, a obe ekipe meč su završile sa deset igrača.

Na pitanje novinara da li je njegove igrače uspavala činjenica da je ekipa Novog Pazara došla sa samo 11 igracac u Beograd, on je rekao da ne veruje da je to bio slučaj.

Rašović nije želeo da komentariše sporne situacije na ovoj utakmici i dodao da mora da vidi snimak kako bi bilo šta rekao.

On takođe nije želeo da komentariše učinak svojih igrača, ali je dodao da Partizanu treba pojačanje u odbrani.

Na pitanje novinara zašto Marko Šhepović nije bio u protokolu za utakmicu, Rašović je rekao da mu je napadač crno-belih rekao da
nije spreman za utakmicu.

Rašović je u međuvremenu ostao i bez možda najboljeg igrača, koji će karijeru nastaviti u Anderlehtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve