Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.06.2013.

22:23

Dvojac Dinama u Totenhemu za 20mil€

Londonski Totenhem dogovorio je dolazak dvojice supertalentovanih igrača Dinama - Alena Halilovića i Tina Jedvaja za sumu od 20 miliona evra.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako prenosi jutarnji.hr, predsednik Dinama MIrko Barišić potvrdio je da je klub prihvatio ponudu za pomenuti dvojac, ali nije otkrio ime kluba.

"Rešili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom. S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana", rekao je Barišić.

Oba igrača će na Ostvro kada postanu punoletni. Jedvaj(1995. godište) će to učiniti na zimu, dok će godinu dana mlađi Halilović to učiniti narednog leta.

Ofanzivni vezista Halilović je već preko dve godine na radaru najvećih evropskih klubova, a nedavno se pojavila informacija da je Milan spreman da izdvoji 15 miliona za njegov transfer.

Mladog Halilovića smatraju za jednog od najtalentovanijih igrača u istoriji Hrvatske, a već je uspeo da zabeleži nastup za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje, kao i dva nastupa u Ligi šampiona.

Što se Tina Jedvaja tiče, on igra na poziciji štopera, odlično se snalazi u vazduhu i karakterišu ga solidne tehničke sposobnosti. On se u prvi tim Zagrepčana probio prošle sezone, kada je odigrao 13 mečeva i postigao jedan pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu