Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.06.2013.

18:32

Belami: Kako sam prebio Risea...

Nekadašnji napadač Liverpula Kreg Belami konačno je otkrio kako se pred utakmicu sa Barselonom u Ligi šampiona sukobio sa saigračemo Jonom Arneom Riseom.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Velšanin je naveo da je sukob bio posledica Riseovog odbijanja da u jednom restoranu, u pripitom stanju, zapeva karaoke.

“Dobili smo slobodno veče, Rise, Finan, Hipija i ja smo se našli u restoranu gde je bilo karaoke veče. Rise je odbio da peva je prodrao se na mene. Otišao je, ja sam pio sve više i postajao sve agresivniji”, naveo je Belami.

Naizgled bezazlena svađa dvojice saigrača pretvorila se u nešto mnogo ozbiljnije.

Tada nisam znao da kontrolišem bes, uz to, stvarno se užasno ponašam kada pijem. Kada sam se dovoljno napio rekao sam Finanu da moram da nađem Risea i objasnim mu da ne može tako da priča sa mnom”.

Belami je u hotelskoj sobi pronašao palice za golf, “provežbao udarac” i otišao do Riseove sobe.

Zamahnuo sam i udario ga palicom po zadnjici. Sada mi je muka zbog toga. Počeli smo da se svađamo, ali srećom nisam bio toliko pijan da ga udarim još koji put. Na vratima sobe se našao Finan koji mi je rekao da su u prizemlju Rafa Benites i njegov pomoćnih Pako Ajesteran. Mislio sam da sam gotov”.

Ipak, Velšanin nije mogao ni da sluti šta će videti u prizemlju hotela.

Sve je bilo polupano. Rafa i Pako su sedeli na sofi i izgledali potpuno izgubljeno. Trener nije imao previše vremena da se bavi sukobom mene i Risea, s obzirom da su drugi igrači potpuno demolirali hol hotela. Ne znam šta se sve dešavalo te noći, recimo Dudeka je Benites vadio iz lokalnog zatvora, jer nije hteo da napusti ugostiteljski objekat posle kraja radnog vremena”, zaključio je Belami.

Veće kazne fudbaleri Liverpula nisu pretrpeli, a da nisu pobedili Barselonu u gostima rezultatom 2:1 incidenti ne bi prošli tako nezapaženo. Velšanin je čak postigao pogodak na toj utakmici i proslavio ga je simuliranjem zamahivanja golf palice.

“Crveni” su te sezone stigli do finala Lige šampiona, ali su poraženi od Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu