Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.06.2013.

11:51

Murinjo od ponedeljka u Čelsiju?

Žoze Murinjo u ponedeljak će zvanično biti imenovan za novog menadžera Čelsija, bar prema pisanju zvaničnog sajta Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Naime, premierleague.com je u nedelju objavio tekst pod naslovom "Povratak Žozea Murinja u Čelsi", ali sa datumom 3. jun 2013.

Moderatori sajta brzo su povukli vest u kojoj nije bilo informacije o dužini ugovora Portugalca sa londonskim timom (pisalo je "potpisao je x-godišnji ugovor").

Čelnici Premijer lige izvinili su se Čelsiju zbog greške i ukazali da je to članak koji se priprema u slučaju da Murinjo postane trener Čelsija.

"To je greška, povukli smo vest čim smo primetili i izvinili se Čelsiju. Nemamo saznanja niti saopštenja vezana za Murinja", rekao je portparol Premijer lige koja pokušava da utvrdi da li je uzrok ljudska ili tehnička greška.

Murinjo se u nedelju oprostio od Real Madrida sa kojim je tokom tri sezone osvojio tri trofeja, titulu u Primeri, Kup Kralja i Superkup Španije. Ove sezone ostao je bez i jednog trofeja.

Portugalac je već bio trener Čelsija od 2004. do 2007. godine kada je na "Stamford Bridž" vratio titulu posle pola veka, a potom doneo još jednu, uz po FA Kup, Liga Kup i Komjuniti šild.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu