Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.05.2013.

09:55

Mihajlović: Mitrović među špicevima

Selektor Srbije Siniša Mihajlović poručio je za „Sport“ da razmišlja da za meč sa Belgijom pozove Lazovića ili Kataija, a da će se Mitrović naći u timu.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

„Ostali smo sigurno bez Tošića, a videćemo da li će Đuričić biti spreman. Ako se na to doda da je i Krstičić povređen, da se Marković još vraća u formu posle duge pauze, a da Sulejmani odavno nije igrao, onda nam je izbor u ofanzivi prilično sužen“, kaže Mihajlović.

„Basta može da zameni Tošića, Tadić bi zaigrao umesto Đuričića, a Marković bi išao levo, ako bude spreman. Ako bude potrebno, možda pozovem Lazovića iz Zvezde ili Kataija iz Vojvodine... Mitrović iz Partizana će dobiti poziv među špicevima“, dodao je Mihajlović za "Sport“.

Srbija meč sa Belgijom u gostima igrta sedmog juna, kada će se sezona već završiti.

„Motiv sigurno neće da bude problem! Ako neko ne može da nađe želju da igra za reprezentaciju, ja ću mu je pronaći. Znam da nije lako, umor stiže, kraj je sezone, ali nama je ovo veoma važna utakmica. Bez obzira na to što nemamo prevelike šanse da se plasiramo na SP. Ali, ako pobedimo u Briselu, ko zna šta može do kraja da se dogodi, fudbal je nepredvidiv“, rekao je Mihajlović za "Sport“.

Za vikend se igra derbi između Partizana i Crvene zvezde, a selektor će biti na tribinama.

„Ne mogu da sakrijem činjenicu da sam igrao u Zvezdi i da mi je ona draža. Ali moja najveća želja jeste da bude dobra utakmica, da pobedi bolji i da ne bude incidenata na tribinama. Crveno-beli imaju psihološku prednost, došli su u situaciju da sami određuju svoju sudbinu. Partizanu, pak, odgovara i remi, a igraće na svom stadionu. Sve je otvoreno. Ovo je kao finale, tu nikad nema pravog favorita“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu