Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

16:04

Klop u svom stilu o Geceu

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da nikako nije mogao da spreči Marija Gecea da ostvari transfer u Bajern Minhen.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nemački fudbaler je dogovorio prelazak u redove Bavaraca na kraju ove sezone, a ukupna vrednost transfera iznosi 32 miliona funti.

“Znao sam posle revanš utakmice sa Malagom da Gece želi da pređe u Bajern, što znači da sam slavio samo jedan dan. Bez obzira na sve, niko ne treba da brine o našem timu, potpuno smo fokusirani na duel sa Realom u LŠ”, rekao je Klop.

‘Milioneri’ su u neverovatnoj završnici revanš utakmice sa Malagom pobedili sa 3:2 i obezbedili plasman u polufinale gde ih čeka madridski Real. Gece će gotovo sigurno konkurisati za najbolji sastav.

On zna da mnogo duguje klubu, ali ja znam da je mnogo toga pružio. Želeo je da radi sa trenerom čiji sistem se ne viđa svakog dana. Ja ne mogu da imam 15 centimetara manje, da progovorim španski jezik, ali ni da učim fudbalere “tika-taka” stilu koji forsira Gvardiola. ”, naveo je Klop.

Nemac je dodao da sve negativne emocije navijači treba da ostave kod kuće i da naprave atmosferu u kojoj velikan poput Real Madrida neće moći da se snađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu