Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

09:38

Borusija potvrdila, Gece u Bajernu

Igrač sredine terena Borusije iz Dortmunda Mario Gece od naredne sezone braniće boje minhenskog Bajerna, potvrdili su ’milioneri’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vest o transferu Gecea još u ponedeljak uveče objavio je nemački „Bild“, koji je istakao da je nemački fudbaler je već potpisao ugovor sa Bavarcima do 2016. godine.

U utorak ujutro stigla je potvrda iz Borusije, koja je objavila da će Gece preći u redove njenog velikog rivala za 37 miliona evra.

Mario Gece i njegov savetnik su nas pre nekoliko dana obavestili da će Gece najverovatnije iskoristiti klauzulu u svom ugovoru i preći u Bajern 1. jula“, stoji u zvaničnom saopštenju Borusije.

20-godišnji Gece, koji je sa Borusijom osvojio titule 2011. i 2012. godine, smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u Evropi i poslednjih meseci bio je na meti brojnih klubova.

Bajern, koji je već osvojio titulu u Bundesligi, već je objavio da će naredne sezone klub voditi Pep Gvardiola, koji je već predao svoju listu želja što se tiče igrača za narednu sezonu.

Bajern u utorak igra prvi meč polufinala Lige šampiona sa Barselonom, dok dan kasnije Borusija dočekuje Real Madrid. Revanš mečevi na programu su sledećeg utorka i srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu