Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.07.2012.

11:09

Marković: Cilj nam je plasman u LŠ

Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da veruje u dobar početak nove sezone i plasman crno-belih u Ligu šampiona.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Zadovoljan sam kako smo odradili celokupne pripreme na Tari i Sloveniji. Očekujem da na pravi način počnemo novu sezonu, hoćemo da pobedimo već na Malti i da olakšamo sebi posao u revanšu. Krajni cilj se zna – plasman u Ligu šampiona", rekao je Marković Tanjugu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, uoči puta za Valetu.

On je dodao da Valeta ipak nije rival koji može da pokaže "gde se crno-beli nalaze u ovom trenutku kada je u pitanju forma".

"Sigurno je da smo bolja ekipa, ali verujem da ima još prostora i vremena da se dodatno uigramo", poručio je Marković.

Reprezentativac Crne Gore Vladimir Volkov istakao je da ekipa sigurno neće potceniti šampiona Malte, ali da veruje u uspeh.

"Svake godine ambicije Partizana su iste, a to je pokušaj da se, bez obzira na sve, domognemo Lige šampiona. Mi uvek imamo maksimalne ambicije i verujte mi da smo veoma ozbiljno shvatili rivala. Imaju dva-tri brza igrača u napadu, nećemo ih potceniti i pokušaćemo da već u prvom meču sve rešimo", rekao je Volkov.

Partizan će u ponedeljak uveče trenirati na Malti, a utakmica se igra u utorak od 20.45h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu