Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.02.2012.

22:44

Radnički remizirao sa Toboljem

Igrači Radničkog uspeli su da ostanu neporaženi posle još jedne prijateljske utakmice. Protivnik je bila ekipa Tobolja, sedmoplasirana u prvenstvu Kazahstana.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Meč je odigran u ponedeljak, a dva dana pre toga Kragujevčani su bili bolji od ekipe Aktobe sa 2:0.

Sledeću utakmicu Radnički igra u sredu, kada se umesto sa kineskom ekipom Teda, sastaje sa još jednom kazahstanskom ekipom. Protivnik će biti ekipa Taraza koju vodi naš proslavljeni trener Ljupko Petrović.

"Prvo poluvreme smo odigrali malo lošije, ali smo se povratili u drugom poluvremenu kada smo stvorili dosta šansi, ali je gol izostao. Tobolj je takođe imao svoje šanse, ali smo uspeli da sačuvamo naš gol. Pripreme teku svakim danom sve bolje i bolje i mislim da ćemo biti spremni za početak prvenstva i utakmicu protiv Vojvodine pred našom publikom. Odlično sam se snašao u ekipi i svi saigrači su me odlično prihvatili. Atmosfera u ekipi je odlična i kako na treninzima, tako i na utakmicama dajemo svoj maksimum“, izjavio je Milan Vukašinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve