Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.12.2011.

20:26

Uhapšen predsednik FK Novi Pazar

U Beogradu je u utorak uhapšen direktor Fudbalskog kluba Novi Pazar Bojan Radovanović zbog finansijskih malverzacija, potvrđeno za B92 u MUP-u Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prema nezvaničnim informacijama, Radovanović je uhapšen pod sumnjom da je dizao kredite koristeći falsifikovanu dokumentaciju, odnosno, da je kao garanciju za podignute kredite, pod hipoteku stavljao objekte koji nisu u njegovom vlasništvu.

Predsednik FK Novog Pazara Bojan Radovanović, koji je na toj funkciji zamenio Rasima Ljajića, doskora je bio prvi čovek beogradskog BASK-a.

On je tokom leta postao predsednik FK Novi Pazar kada je odlučio da iz BASK zajedno sa nekoliko najboljih igrača tog kluba pređe u Novi Pazar koji je zaigrao u Superligi.

Za Radovanovića se vezivala i afera sa Diplomatsko-stambenim preduzećem (DIPOS), gde je on pre pet godina neko vreme bio pomoćnik direktora.

Policija je nekoliko meseci istrazivala veze Radovanovića sa brojnim firmama koje su na čudan način dobijale novac od ove firme kao i da li je i kako novac prebacivan na račune FK BASK čiji je bio predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve