Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.11.2011.

14:42

Bekam: “Ne znam gde ću”

Bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam i igrač Los Anđeles Galaksija izjavio je da još nije siguran gde će nastaviti karijeru.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

“Bilo da ostanem ili odem, proveo sam neverovatnih pet godina u Americi i ne želim da žurim sa odlukom”, rekao je Bekam.

Tim iz Los Anđelesa postao je prvak američke MLS lige, pošto je u finalu plej-ofa pobedio Hjuston Dajmano sa 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je u 72. minutu Lendon Donovan, posle akcije u kojoj su učestvovali Bekam i Irac Robi Kin, koji je letos pojačao redove američkog kluba.

Ovo je vrhunac petogodišnjeg perioda. Sezona je bila sjajna i drago mi je što sam deo svega ovoga. Lepo je uveriti u suprotno sve one koji su sumnjali u naše mogućnosti”, rekao je Bekam, koji je 2007. iz Reala prešao u tim iz ‘grada anđela’.

Bekamov ugovor sa Galaksijem ističe uoči Nove godine, a do tada će putovati sa ekipom na turneju po Indoneziji, Filipinima i Australiji.

Bekam je ranije izjavljivao da bi voleo da po isteku ugovora karijeru nastavi u Evropi, jer planira da narednog leta igra za reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu