Nova vest
Fudbal

Petak, 18.11.2011.

16:40

RM: "Teves je završio sa Sitijem"

Menadžer fudbalera Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je da više ne postoje nikakve šanse da pobunjenika Karlosa Teveza vrati u tim.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Znam da je Karlos u Argentini, ali zaista ne znam šta radi tamo. On je završio sa Sitijem", rekao je Manćini.

Italijanski trener izbacio Argentinca iz ekipe još u septembru kada je Teves odbio da uđe sa klupe u igru na meču protiv Bajerna u Ligi šampiona.

Tada je Teves kažnjen i novčano, ali je Manćini nagovestio da bi mogao da ga vrati u tim ako se napadač izvini svima u klubu. Argentinac je to odbio, a ranije ovog meseca bez dozvole stručnog štaba otišao je u Buenos Aires da poseti porodicu.

Ove sezone Teves je odigrao samo tri utakmica za Siti na kojim nije uspeo da postigne gol. U prethodne dve sezone Teves je imao sjajn učinak u dresu "građana" čiji je i kapiten bio. Argentinac na 81 utakmici postigao čak 52 gola. U dresu reprezentacije Argentine je postigao 13 golova na 59 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu