Nova vest
Fudbal

Petak, 28.10.2011.

08:21

Sudije ne daju pare za “bebe”

Arbitri Kup meča Inđija – Vojvodina, odbili su molbu Inđije da se odreknu dela honorara u korist humanitarne akcije “Bitka za bebe”, Fonda B92.

Izvor: B92, www.fkindjija.com

Autor:B92, www.fkindjija.com

Default images

Iako su svi akteri meča, fudbaleri, članovi uprave klubova, sponzori, radnici u obezbeđenju i organizaciji platili karte ili se odrekli honorara, to nisu učinile i sudije koje su insistirale da im i dnevnice i putni troškovi budu isplaćeni u celosti.

“Sudijska četvorka u sastavu: Vlado Glođović iz Vrbasa, Branko Pavlović iz Zrenjanina, Zoran Mićanović iz Sremske Mitrovice i Novak Simović iz Lovćenca, nakon utakmice odbila je molbu našeg kluba da se odrekne dela honorara u korist ove humanitarne akcije, insistirajući da im dnevnice i putni troškovi budu isplaćeni u celosti. Srećom, da su takvi ljudi u manjini, pokazao je primer delegata Matije Radojičića, koji je jedini od službenih lica dao svoj prilog”, stoji u saopštenju FK Inđija.

U FK Inđija su posebno zgroženi činjenicom da su, iako rade u državnoj službi tj. policiji i iako se utakmica odigrala u radno vreme, glavni sudija Glođević i četvrti sudija Simović, rešili da zarad duple dnevnice kako na svom radnom mestu tako i na fudbalskom terenu.

Posebnu zahvalnost Inđija je izrazila srpskom reprezentativcu Aleksandru Kolarovu kome nije bilo teško da iz Engleske pošalje dres u kom je odigrao finale engleskog kupa, a koji će naknadno biti prodat na aukciji od čije prodaje će novac takođe biti uplaćen na račun Fonda B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve