Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2011.

23:32

Kolarov:" Želim da igram na EP"

Levi bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov uoči utakmice sa Slovenijom kaže da ima ogromnu želju da igra na Evropskom prvenstvu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Jedino o čemu razmišljam pred ovu utakmicu jeste ogromna želja da zaigram na EP. To je cilj koji sam sebi odavno postavio, i koji, verujem, svi moji saigrači imaju. Ne želim da propustim ovu priliku", rekao je Aleksandar Kolarov.

Fudbaler Mančester sitija kaže da svi u reprezentaciji navikli na pritisak.

"Neke utakmice su izuzetno važne, neke nisu toliko, ali smo se navikli na takav ritam, pritisak, iskusna smo reprezentacija, iskusni i pojedinačno, tako da ne verujem da postoji ijedan od nas koji neće moći da savlada emocije u utorak uveče", smatra Aleksandar Kolarov.

Golman reprezentacije Srbije Bojan Jorgačević ističe da priče da će Slovenci "pustiti" Srbiju pošto za njih utakmica nema takmičarski značaj.

"Znam da je već kod nas počelo da se spekuliše na tu temu, ali to je glupa priča. Zamislite da je situacija obrnuta, da nama bodovi nisu potrebni. Da li bi iko od nas pristao na neke igre? Naravno da ne bi. Tako će se i Slovenci ponašati u utorak. Nikakve poklone ne očekujemo, nego se koncentrišemo da mi odigramo najbolje što možemo, da od prvog minuta stavimo do znanja rivalu zašto smo došli u Maribor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu