Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.05.2011.

08:45

Jovanović: "Vojvođani, izvinite"

Fudbaler Partizana Marko Jovanović uputio je izvinjenje svima koji su se osetili ugroženim pevanjem uvredljive pesme.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Jovanović je nakon finala Kupa uzeo mikforon od navijača Partizana i počeo pesmu uvredljive sadržine.

“Izvinjavam se fudbalerima, rukovodiocima, navijačima, kao i svim građanima Vojvodine koji se smatraju pogođenim mojom postupkom. Pogrešio sam i molim ih za razumevanje”, rekao je Jovanović za ‘Žurnal’.

On je u sredu, pod južnom tribinom stadiona Crvene zvezde, s mikrofonom u ruci, započeo navijačku pesmu „pola Mađar, pola ustaša”.

“Kajem se… Ponela me euforija, bio sam pod uticajem atmosfere pre, za vreme i posle napetog finala. Nije mi bila namera da uvredim protivnika, posebno što među igračima Vojvodine imam dosta prijatelja. Savladale su me emocije, kao profesionalac nisam to smeo sebi da dozvolim. Bilo mi je jasno da sam pogrešio čim sam napustio stadion, tad je, međutim, već bilo kasno.”

Štoper i bek crno-belih na kraju dodaje:

“Spreman sam da prihvatim bilo kakvu kaznu. Znam da je Vojvodina podnela tužbu protiv mene i šta god nadležni odluče, povinovaću se odluci. Nadam se samo da će ljudi uvažiti stav da sam bio pod utiskom svega što je prethodilo finalu. Vojvodina nam je veliki rival na terenu, ali van njega poštujem njene igrače i sa mnogima se družim privatno.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu