Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.05.2011.

12:46

Porto šampion bez poraza

Fudbaleri Porta pre nekoliko nedelja obezbedili su titulu šampiona Portugala, a u subotu su se postarali da sezonu u nacionalnom šampionatu završe bez poraza.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Porto je u 30. kolu pobedio Maritimo sa 2:0 golovima Varele i Valtera u 21, odnosno 32. minutu i tako kompletirao sezonu u kojoj je došao do 25. titule.

Pored trijumfa nad Maritimom, Porto je ove sezone u šampionatu Portugala slavio još 26 puta, i ostvario je tri remija, a tako je ponovio rezultat koji je Benfika ostvarila pre 28 godina.

Iako je šampionat Portugala završen, sezona za Porto nije, pošto ga očekuju okršaji u Ligi Evrope i Kupu. U finalu Lige Evrope, Porto igra protiv Brage, a taj meč se igra u sredu od 20.45 u Dablinu, uz direktan prenos na televiziji B92, a program na našem programu posvećen tom okršaju počinje već u 20 časova. Četiri dana kasnije, Porto će se za trofej u kupu igrati protiv Vitorije iz Gimaraeša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu