Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.05.2011.

23:08

Voša: "Pokazali smo da smo bolji"

Upravni odbor Vojvodine još nije zvanično saopštio nikakvu odluku, iako je ranije najavljeno da će reagovati na odluke koje je doneo Odbor zahitna pitanja FSS.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Na zvaničnom sajtu kluba izašla je čestitka upravi, stručnom štabu i igračima FK Vojvodina "na fenomenalnoj partiji u finalu Kupa".

"Zašto da budemo statisti u tuđim režijama? Pokazali smo na terenu da smo bolji! Svaka čast momci! Uz vas su stali svi kojima je fudbal u srcu. Partizan je osvojio Kup, ali vi ste osvojili Srbiju! Bravo crveno-beli!".

Uredništvo sajta postavilo je i trominutni video sa spornim detaljima iz meča i sa ironičnim komentarima na račun sudija tog meča. Evo i snimka koji je postavljen:



Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije, nakon što su igrači Vojvodine u 83. minutu meča napustili teren nezadovoljni zbog odluka sudija. U tom trenutku Partizan je vodio sa 2:1.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) je odlučio da podnese dicsiplinsku prijavu protiv delegata i sudija finalne utakmice Kupa Srbije, protiv fudblaskog kluba Vojvodina, njegovog rukovodstva, članova stručnog štaba i igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu