Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2011.

14:49

Rad očekuje uspeh protiv Spartaka

U jednom od derbija 24. kola Jelen Superlige, fudbaleri Rada na "Banjici" dočekuju ekipu subotičkog Spartaka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Rada Marko Nikolić veruje u uspeh u predstojećoj utakmici protiv Spartaka, u kojoj se sastaju ekipe koje sledeće sezone žele plasman u Ligu Evropa.

"Svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu, što je dobar preduslov. Oba tima sa mnogo motiva ulaze u utakmicu, ali verujem da ćemo mi ispuniti svoj cilj u meču sa Spartakom", rekao je Nikolić.

Rad je u prošlom kolu, u sredu, odigrao bez golova sa Borcem u Čačku, dok je Spartak pobedio OFK Beograd sa 3:1. "Građevinari" su posle 23 kola četvrti na tabeli sa 44 boda i imaju devet više od petoplasiranog Spartaka.

"Mi smo ostali neporaženi protiv Borca, a u većem delu susreta smo potpuno kontrolisali igru u polju. Spartak je trijumfom 'obojio' svoju igru protiv OFK Beograda i očekujem još jednu partiju za iskrene ljubitelje fudbala, ali sa puno vere u potencijal mojih igrača", rekao je Nikolić.

Nikolić će za utakmicu u Subotu (16.30h) moći da računa na štopera Marka Ranđelovića, koji se oporavio od povrede ruke, koju je zadobio na pripremama na Kipru.

Sa ekipom Rada trenira i doskorašnji igrač švajcarskog fudbalskog kluba Ksamaks Đulijan Ripoli. On je trenutno na probi, a trener Nikolić će u narednim danima proceniti da li bi Francuz predstavljao pojačanje za beogradski tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu