Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.02.2011.

11:08

Tores:"Liverpul je veći od Čelsija"

Fernando Tores ne želi da zatvara vrata za sobom, ali zato rizikuje da ga uzmu na zub navijači novog kluba, Čelsija.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

"Liverpul će uvek biti poseban za mene", rekao je Tores tokom priprema reprezentacije Španije za meč sa Kolumbijom. "Zbog svoje istorije Liverpul je veći klub od Čelsija, ali prolazi kroz težak period." Španac smatra da je izabrao pravo vreme da ode sa Enfilda.

"Novac nije bio važan. Želim da napredujem sportski i profesionalno. Mislio sam da ostanem još jednu sezonu i prihvatim to kao prelaznu godinu, ali kako je vreme odmicalo gubio sam entuzijazam. Kada mi je sve izgledalo crno, pojavio se Čelsi sa ponudom. Sve se odigralo brzo, prethodnih deset dana bili su vrlo uzbudljivi, ispunjeni kao ceo mesec. Prijatno sam iznenađen atmosferom u Čelsiju, puno smeha, zezanja, lepo je."

Tores je trofeje do sada osvajao samo sa Furijom.

"Želim da uživam sa reprezentacijom pošto smo šampioni sveta. Dobro će mi doći da malo skrenem misli."

Reina pred odlaskom

Golman Liverpula Pepe Reina upozorio je čelnike kluba da rizikuju da ga izgube ako se ne plasiraju u Ligu šampiona drugu godinu za redom.

Prošlog leta Aleks Ferguson je sa prethodnim vlasnicima Hiksom i Džiletom ispitivao mogućnost da dovede Reinu u Mančester Junajted za 20 miliona funti. Odbijen je, ali pošto je Edvin van der Sar najavio povlačenje, problem naslednika na golu Junajteda biše ne može da se odlaže.

"Neću da lažem, želim da igram u Ligi Šampiona i borim se za titule", odgovorio je Reina na pitanje španskih novinara o tome da li ostaje na Enfildu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu