Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.06.2010.

01:31

Petrović u Santander, Tomić u Udine

Italijanski mediji najavili su mogućnost prelaska veznog igrača Partizana i mladog reprezentativca Nemanje Tomića u Udineze, pišu „Večernje novosti“.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim iz Udina bi sa Tomićem pokušao da dovede još jednog Srbije, igrača Čelsija Nemanju Matića ali samo na pozajmicu.

Italijani najavljuju Matića kao potencijalnu zamenu za reprezentativca Italije Simonea Pepea, za kojeg se interesuje Juventus.

Italijani najavljuju mogućnost konkretne ponude Partizanu, ali navode da Tomić vredi oko 1.5 miliona evra, što je daleko od četiri miliona evra, koliko su “crno-beli” tražili kada se Udineze prvi put raspitivao pre nekoliko meseci.

Istovremeno, u četvrtak u Beograd stiže predsednik Rasinga iz Santandera Francisko Pernija, zajedno sa srpskim agentom Zoranom Vekićem, sa kojim će pokušati da učini ono što nije uspeo Sporting - da angažuje srpskog reprezentativca Radosava Petrovića.

Prema nepotvrđenim informacijama, Rasing će za Petrovića ponuditi milion evra više od Sportinga i to je ono što je navelo čelnike Partizana da, ipak, sačekaju Špance.

Oporavak Fejse po planu

Ljubomira Fejsa nalazi se u Minhenu gde su Nemački stručnjaci zaključili da njegov oporavak teče po planu.

Fejsa je u društvu agenta Nikole Damjanca bio u ponedeljak na pregledu kod doktora Urliha Baniša, koji je i izvršio hirurški zahvat ukrštenih ligamenata kolena, posle povrede u prijateljskom meču Japana i Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu