Nova vest
Fudbal

Petak, 26.03.2010.

15:37

Nov sistem ulaska na Marakanu

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u petak novi sistem prodaje karata i proceduru ulaska na stadion, prvi takve vrste u jugoistočnoj Evropi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema rečima tvoraca te ideje, kompanije Ajtiket i njenog austrijskog partnera Skidata, to je najsavremeniji sistem kontrole ulaska na stadione, kakav se još primenjuje samo na „Alijanc areni“ u Minhenu, „Old Trafordu“ u Mančesteru, „Stanford Bridžu“ u Londonu, „Lužu“ u Lisabonu i „Tojota areni“ u Pragu.

Predstavnici Crvene zvezde naveli su da je na stadionu instalirano 55 najmodernijih aparata koji pokrivaju sve i omogućavaju brzi ulazak gledalaca na tribine. Celokupna investicija tog projekta iznosi oko dva miliona evra.

Crvena zvezda sa svojim partnerima želi da napravi što je moguće veći konfor gledaocima. Želimo, takođe, i da nas navijači pamte po dobrim delima, a ne samo pričama“, rekao je predsednim trofejnog kluba Vladan Lukić.

Zahvaljujući novom sistemu ubuduće će karte za utakmice crveno belih moći da se prodaju ne samo preko Ajtiketa, nego i putem SMS poruka i interneta.



Novi sistem prodaje karata i procedura ulaska na stadion prvi put će biti primenjeni na utakmici protiv Vojvodine, koja se igra u nedelju od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu