Nova vest
Fudbal

Petak, 08.01.2010.

11:25

Dijara do kraja nedelje u Turskoj?

Beogradski sportski dnevnici objavljuju u petak da Lamin Dijara odlazi u Gaziantep a posao bi trebalo da bude završen do kraja nedelje.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Prema navodima Sporta i Sportskog žurnala, koji se pozivaju na Dijarinog menadžera, turski klub pokušava da se izbori za nešto manje obeštećenje koje bi uplatio odjednom. Pregovori su pred Novu godinu usporeni zbog toga što Partizan nije pristajao na isplatu u ratama bez bankarskih garancija.

"Izgleda da se približava trenutak kada će Dijara napustiti Partizan. Sada su klubovi jako blizu tome da se nađu na 1.800.000 evra obeštećenja. Partizan bi dobio 200.000 manje nego što je traženo ali bi sav novac odmah legao na račun kluba. Ja sam optimista," rekao je Zoran Stojadinović a preneo Sport.

Iako je najavljeno da bi do kraja nedelje novi klub mogao da nađe i Adem Ljajić mladi reprezentativac još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru. Rubin je najzainteresovaniji ali je u Rusiji sada odmor a prelazni rok traje do marta meseca, dok iz Fiorentine nema vesti.

Pored Radenka Kamberovića, koji je u četvrtak postao igrač Partizana, očekuje se da do kraja nedelje ugovor potpiše i Ljubo Nenadić, bek Metalca iz Gornjeg Milanovca, a u Humsku će, najverovatnije, i mladi golman Zemuna, Aleksandar Kirovski.

Dolazak novih igrača zavisiće od odlazaka, pa će u slučaju da Humsku napuste Dijara, Moreira ili Petrović 'crno-beli' angažovati još neko pojačanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu