Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.12.2009.

18:15

Miloš Trifunović potpisao za Zvezdu

Kao što je B92 najavio, dosadašnji napadač Javora Miloš Trifunović novo je pojačanje Crvene zvezde.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trifunović je sa ’crveno-belima’ potpisao troipogodišnji ugovor, a zvanična promocija biće obavljena četvrtog januara. “Još pre nekoliko dana sam rekao da će san biti ostvaren ako potpišem za Crvenu zvezdu i sada se to desilo. Zaista sam presrećan i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden na Marakanu”, izjavio je 25-godišnji napadač.

“Dupla kruna je cilj i sigurno je da takav cilj nosi mnogo odgovornosti i teških utakmica. Ipak, Zvezdina obaveza je da bude maksimalna na svakom meču. Lično očekujem da se što bolje uklopim i pripremim za nastavak sezone i da pokušam da izborim mesto u konkurenciji sjajnih Lekića, Perovića, Jevtića, (Miloša)Reljića”, dodao je Trifunović.

Adžić: "Još Reljić i kraj prelaznog roka"

Sportski direktor Zvezde Ivan Adžić najavljuje dovođenje još jednog fudbalera.

“Dogovoren je transfer levog beka iz Rudara (Pljevlja). Reč je o Stevanu Reljiću (23). Radi se o ofanzivnom levom beku, kojima ima brzinu i izrazito jak šut. Posle Nove godine putujem u Crnu Goru na definisanje detalja i posle toga ćemo napraviti promociju igrača”, rekao je Adžić i rezimirao učinak u prelaznom roku:

“Rekli smo da će do Nove godine sve biti gotovo i gotovo je. Mogu da kažem da smo završili posao i da će ekipa u ovom sastavu početi pripreme 9. januara. Do promene plana može doći jedino ako se na tržištu pojavi igrač vanserijskih sposobnosti koga možemo da dovedemo. Dakle, prelazni rok je okončan. Uspešno, naravno. Doveli smo sve igrače koje smo želeli da dovedemo”

U tim se vraća Miloš Reljić, Zvezdino dete koji je na kratko bio u Sremu i oporavljao se od povrede.

„Jedva čekam pripreme i pripremne utakmice da vidim tog igrača. Reč je o velikom talentu, koji je imao nekoliko nesrećnih okolnosti i nije napredovao shodno očekivanjima. Sada će dobiti šansu i neka je iskoristi. On je takođe pojačanje, ali nismo ga predstavljali jer nikada i nije dolazio iz Zvezde“, izjavio je Adžić.

Trifunović je peto pojačanje najtrofejnijeg srpskog kluba u januarskom prelaznom roku, Stevan Reljić trebalo bi da bude šesto, a ugovore su već potpisali Milan Jeremić, Nikola Mikić, Marko Mugoša i Bojan Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve