Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2009.

14:34

Jokanović: "Prazne tribine problem"

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović smatra da će i njegovoj ekipi i Radu biti veoma teško da u subotu igraju pred praznim tribinama.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim sa Banjice je kažnjen zbog rasističkog ponašanja njegovih navijača na prošlonedeljenom meču sa Čukaričkim. "Pozvao bih novinare da dođu u što većem broju, bar da imamo za nekog da igramo sutrašnju utakmicu", ironično je Jokanović otvorio konferenciju za novinare na stadionu Partizana.

"Svi mi koji se bavimo fudbalom želimo da izađemo pred publiku i pokažemo ono što umemo. Takav nefudbalski ambijent ne odgovara ni nama, a ni ekipi Rada", istakao je Jokanović.

Jokanović se osvrnuo i na pojedine komentare u javnosti da je Partizan na prošloj utakmici sa Jagodinom pustio goste da pobede sa 2:1, jer su im bodovi bili neophodni u borbi za opstanak.

"Navikli smo se da slušamo svakakve gluposti, ali to ne sme da utiče na nas. Videćemo sutra da li smo kupili ili prodali utakmicu sa Radom", poručio je Jokanović.

Šef stručnog štaba Partizana je dodao i da će, utakmica 31. kola Super lige biti 'generalna proba' za finale Kupa Srbije, u kome se naredne srede ’crno-beli’ sastaju sa ekipom Sevojna.

"Pokušaćemo da dođemo do bodova, ali i da se što bolje pripremimo za meč sa Sevojnom, koji je za nas od velikog značaja. Cele sezone pričamo o duploj kruni i sada je vreme da ostvarimo taj cilj", naveo je on.

Jokanović je dodao da će na utakmici sa Radom na teren poslati tim koji će nastupiti i u finalu kupa.

"Sastav sam kombinovao svaki put u interesu Partizana, ali sada neće biti mnogo promena. Ekipa koja sutra izađe na teren, igraće i u sredu protiv Sevojna", kazao je on.

Jokanović je naveo i da će nekoliko igrača dobiti odmor pre poslednje prvenstvene utakmice sa Čukaričkim, koja se igra 30. maja kako bi bili potpuno spremni za početak priprema za novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona sredinom jula.

Utakmica između Rada i Partizana igra se u subotu od 17 sati na stadionu na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve