Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.05.2009.

09:02

Dijara najavio odlazak iz Partizana

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Lamin Dijara, fudbaler Partizana i vodeći strelac Superlige, najavio je da će na kraju sezone napustiti ’crno-bele’. „Želim da idem. Osvojio sam dve titule sa Partizanom, jedan Kup, ukazuje nam se šansa da odbranimo taj trofej, uz to sam prvi strelac prvenstva... Smatram da je sad trenutak da to unovčim dobrim ugovorom i obezbedim egzistenciju familiji i sebi“, rekao je senegalski centarfor.

Prošlog leta Dijara je, iako je i tada najavljivao odlazak, produžio ugovor do 2012. godine.

„Već imam 26 godina, kada bih ostao u Partizanu do kraja ugovora imao bih 29, ali onda skoro niko ne bi želeo da me angažuje. Voleo bih da odem u Španiju, da probam da igram na višem nivou, zaradim i rešim finansijske probleme“.

Dijara je u Partizan došao 2007. godine iz portugalske Beire Mar, prošle sezone dao je 20 golova, a ove već 24.

„U Beogradu mi je baš lepo, u Partizanu još lepše. Funkcioneri, saigrači i navijači su me prihvatili na najbolji način, ali vreme je da se rastanemo. I ranije je bilo ponuda, ali su me ljudi iz kluba ubeđivali kako sam im potreban“, rekao je napadač Partizana i istakao da očekuje razumevanje od čelnika kluba:

„Ne bih da me neko pogrešno razume. Do sada sam uvek bio posvećen klubu, davao maksimum, zato očekujem da me rukovodioci saslušaju i izađu u susret, pošto do sada nije bilo ni najmanjeg problema“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu