Fudbal 101

Nedelja, 03.05.2009.

09:02

Dijara najavio odlazak iz Partizana

Dijara najavio odlazak iz Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

vlado

pre 15 godina

Diarra Hvala ti na svemu! Da si ti nama ziv i zdrav! Sve najbolje! I nisi jedni! Imacemo mi jos jacih i nadam se tri puta boljih igraca...!

Dragan

pre 15 godina

@PFC
Izvini momak, jel milioni rastu na grani? Ajde uberi i meni 2-3 molim te.

@Zenevljanin
G-dine sa jezera, vi verovatno znate da se ugovor moze raskinuti sporazumno u svakoj zemlji sveta (ne samo u Srbiji) u svakom trenutku, samo ako sporazuma ima.

No salu na stranu. Nisam Partizanovac, ali mislim da je ovo dobro za Partizan. Momak je dosao i u prethodne dve godine dobro odigrao, cena mu je porasla, moze lepo da se proda, i mislim da Partizan moze lepo da zaradi na svemu tome. Liga sampiona? Od sveg srca bih voleo da Partizan udje u LS, i mislim da vam trebaju jedno 2-3 dobra fudbalera za takvo nesto.
Pozdrav svima!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 15 godina

Dijara , sve najbolje tebi, tvojoj porodici i zelim ti srecnu i blistavu karijeru ! Hvala sto si dosao u Partizan . Bog te doveo , i tvoje je da ostajes koliko hoces : Taribo West godinu dana, Lotar Mateus godinu dana, Moreira i ti 2 i vise godine....Juca ? Vise novca ces dobiti na zapadu, ali skaces sa konja na magarca -- vise novca, manje sentimentalnosti ! video sam celo ovo prolece , da se Dijara ne....trudi kao jesenas , i da je bio malo skoncentrisanji vec bi imao 28 datih golova....lagano ! Hvala ti za golove, pobede, i Partizan ce dobiti nesto novca od ....tvog odlaska , pa cemo videti sad gde je i srce Juce -- da li idi , ili ostaje ? Ti si profesionalac , i zelim ti sve najbolje ! Mislim da ce sad zvezdasi udahnuti i .....bolje spavati, osim ako im Partizan ne uzima Klea i uparuje sa Washingtonom i Skuleticem ...na jesen ! Da te Bog blagoslovi, pazi i zdravlje da imas ! Bog voli hrabre, verne i postene !

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Partizanu je potreban igrac koji ce da trese mreze u evro-takmicenjima,a ne samo u domacoj ligi.
Dijara je extra igrac.I tu nema sta da se kaze.
Ali kad smo igrali Evropu nigde ga nije bilo,prosecan stoper ga je "spakovao"...
Partizan treba da ga proda,ali onda da dovede barem istog kvaliteta igraca i fizicki mnogo jaceg.
Judzin Sepuja je za mene pravo resenje.On je jak i brz,i ume da igra....a uz njega Washington,ili Bogunovic......i bice dosta.
Inace Obradovica treba zadrzati,a Juca,Fejsa i Stevanovic bi "mogli" da menjaju sredinu.....
Trebaju nam bolji od njih....
Mada Juci svaka cast.....

moje ime

pre 15 godina

Darko


A to bi ti htio,jeli?Da hajduk bude prvi i da se zvezda raspadne,igraj ti loto momak,prije ćeš na lotu dobit nego ti se išta od toga ostvari

GROBARI-AT

pre 15 godina

eto koliko vas voli vaš****dijara*****pametan čovek što bih igrao u tako*velikom klubu*
(deki, 3. maj 2009 13:51)

ne mora on nas da voli,vazno da se oduzio golovima(protiv vaseg titanika)grobarima.
iskreno od tebe diara,idi druze i obezbedi svoju porodicu.
niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaa,diara,diara ubico ciganaaaaa

P_F_C

pre 15 godina

Nadam se da ce u svom poslednjem vecitom derbiju(ako uopste ovi prodju u finale)da nam donese titulu u kupu i da opet zabije het-trik u finalu ko prosle godine i da se posteno oprosti od crno belog dresa a mi grobari posteno da mu se zahvalimo za sve sto je uradio za nas.Moramo razumeti Dijaru ipak mu je mesto u boljoj ligi mada Dijara ce sigurno preci u bolju ligu ali ne i u bolji klub.I mislim da bi stvarno trebalo dovesti Kezmana mislim da bi i on to zeleo.

Darko

pre 15 godina

A vidi BBB kako se pale...Hajduk ce biti u kvalifikacijama za LŠ, ne Dinamo, vi ćete možda sa Zvezdom, ako budu postajali na leto...

realnooooooo

pre 15 godina

iz pouzdanih izvora znam da diara navija za zvezdu jos od kad je dosao u zrinjski...bio je par puta na marakani dok je igrao u zrinjskom...vodili da drugari..kad je zvezda igrala sa romom..

naravno da ce ode od vas..pa sta mislite, da je lud da ostane ovde...zadrzcate moreiru,koji ima 32 god... samo penzionere mozete da zadrzite..

jedino sto vam valja je obradovic i diara...a oni odlaze...

sto se tice sepue..ne zanosite se..taj nije skupio 10 minuta u vosi..cim je dao par golu jagodini i ostalim papcima, odmah je ekstra..

Ja ili neko drugi

pre 15 godina

(Arch, 3. maj 2009 09:44)
Najnormalniji komentar!
Dijara hvala ti za sve, zelim ti puno srece ma gde posle Partizana igrao!

scepan mali

pre 15 godina

Pametan potez Dijare, uostalom to je fudbal, samo u najvecim svetskim klubovima se desavaju Raul, Maldini, Del Pjero... Ostavio je definitivno trag u srpskom fudbalu, ali se recimo nije uopste snasao prethodno u Beiri Mar! Njegov naredni angazman ce pokazati da li je to bila prolazna slaba epizoda i vredno iskustvo, ili je Dijara limitiran za nivo Partizana i srpske lige, ali ne i za jacu konkurenciju, videcemo! Ja da sam bio na njegovom mestu otisao bih onog momenta kada ga je onaj bolid od coveka, nazovi navijac Partizana, osamario u klupskom autobusu, ali je Dijara ocigledno sve istrpeo i dao klubu mnogo vise nego sto ovaj zasluzuje, barem kada se radi o navijacima, ali je to i dokaz da Partizan ima sposobno rukovodstvo cim su ga dve godine uspeli zadrzati u Beogradu (setite se i ispada brojnih pojedinaca u Cacku).
Srecno Lamin, sve najbolje u daljoj karijeri!

utzo

pre 15 godina

Partizan dobija samo polovinu para od transfera Dijare!
Kada je dolazio placen je 150.000 evra, a kako je klub bio u problemima, imali su samo za polovinu a druga polovina je u vlasnistvu neke menadzerske firme. Steta, ali i ovako se isplatio...

Djuka

pre 15 godina

Diari hvala na svemu mada bih voleo da ostane do zime. Po meni treba dovesti Eugena Sepuju iz Cukarickog na njegovo mesto. Dao je 11 golova do sad. Radi se o odlicnom igracu. O i Ignjovski su jedini iz nase lige koje vredi dovesti u PFC.
ALi zamislite tandem Diara - Sepuja.

http://www.youtube.com/watch?v=7rs5tIY0JQY&feature=related

Comi_SC

pre 15 godina

Sve je to ok, postujem njegove zelje, u pravu je skroz, samo mi je krivo sto on olako shvata to da nije bilo Partizana on istrunuo negde u Bosanskoj trecoj ligi.... Doveden je za 50 000 evra pre samo dve sezone, a sad se zali na finansijsku situaciju, malo su mu ti golovi koje mu namesta dr. Mo pomutili razum... Jos i onaj "incident" u autobusu kad se zalio na navijace, mislim da nije fer da se tako izrazava po pitanju odlaska...
Jos jednom ponavljam, treba da ode ako misli da je to najbolje za njegovu karijeru, JUG ce ga i dalje voleti i postovati kao i do sad, i nikad ga nece zaboraviti...

IVORY

pre 15 godina

LIGA SAMPIONA pa mozes da ides gde hoces + ima tad da nabijes i cenu. Ostani lepo do zime pa ako udjemo u LS super ako ne nikom nista

Van Der Berg

pre 15 godina

ljudi, hajde da se malo spustimo na planetu zemlju.

zasto bi, pobogu, senegalac dijara bio privrzen i vezan za fk partizan? to je isto kao ocekivati da, recimo, obradovic ode u fk skonto riga i tamo ocekuju da on da zivot za njih. naravno da diara zeli da ode, a zasto bi ostajao?

on je samo jos jedan mediokritet koji je dosao u mediokritetski klub (nazalost, partizan je veliki klub samo jos u glavama ponekih navijaca), odigrao dvije dobre sezone u katastrofalno slaboj ligi, i sad misli da ce barselona po kratkom postupku da se rijesi anrija i etoa i pocne da igru bazira na njemu. ni prvi ni posljednji koji ce otici i nece nista postici.

mi jedino treba da budemo bijesni na svoj klub. naravno, opet se pokazalo da tomic laze da ce da sacuva ovaj tim. smijesno je ocekivati da ce on odrijesiti kesu za neku kvalitetnu zamjenu za dijaru, pa taman dobio i 20 miliona eura od dijare. opet ce biti "ah, pa nama pare trebaju da prezivljavamo". za nasu "super ligu" dosta ce biti i neki besplatni igrac ofk beograda, jagodine ili cega li vec.
posljednji koji su odrijesili kesu s namjerom da naprave ozbiljan tim bili su, za nepovjerovati i ma koliko se i meni povracalo od toga, zeka i bjeka. sve poslije toga se svelo na pokusaje sitne zarade (uzmi besplatno, prodaj jeftino) na imenu partizana, bez ikakvih ambicija da se napravi dalekosezniji plan za gradjenje tima koji bi postigao bilo kakav uspjeh van naseg sela i kupljenih sudija, pa makar to bilo i ozbiljnije igranje u ligi uefa.

nazalost, tako stoje stvari. provincijalizam vlada nasim fudbalom, ne samo u partizanu.

PFC

pre 15 godina

E ovako,ako i Diarra ostane,Partizan za LS mora dovesti bar 2 iskusna igraca extra klase,veznog i napadaca.Mislim da Brezancic moze da zameni Obrada,a Obrada bi prodao,jedino za cenu vecu od 7 miliona.A ako prodamo Lamina trebace nam 2 napadaca extra klase,ja bi licno najvise voleo da jedan od ta 2 bude Mateja Kezman.I sto se mene tice prodao bi Obrada za nekih 7.5 miliona i od tih para doveo Kezmana i jos jednog ili,ako Diarra ode 2 extra igraca.Realno ako neko za Mambu ponudi 4 miliona,ja bi ga pustio.Jer moze recimo da bude i solucija da prodamo Diarru za 4 miliona,a onda zadrzimo Obradovica i od para dobijenih od Diarre dovedemo Kezmana i jos jednog iskusnog,vrhunskog igraca,sto bi po meni bilo najbolje.A plasi me malo TOmic sa njegovim igracima iz nase lige,u nasoj ligi da dovedemo jedino malog Ignjovskog i eventualno Lazovica iz Borca i to je to.Nikako ne smemo da dovodimo igrace za LS iz nase lige,jer u njoj nema takvih,kazem eventualno Ignjovskog i Lazovica,za buducnost,jer ce oni za 2-3 godine,pogotovo mali Ignjovski biti veliki igraci,a pojacanja od kojih se odmah trazi rezultat i koja ce odmah moci da nas kvalitetom odvedu u LS treba traziti u inostranstvu,pogotovo medju nasim igracima u inostranstvu(Smiljanic,Lovre,Drincic,Kezman,Ilic),mozda najbolje Kezman i Ilic ili Smiljanic.Tako da Ivane pamet u glavu,iskustvo i kvalitet za LS!Dovedi ti nama 2-3 iskusna,vrhunska igraca,a onda se okreni dovodjenju mladih talenata iz nase lige.

Brus Willis

pre 15 godina

I samo da podsetim one koji su zaboravili.... 50 % od njegovog transfera ide menadzeru! Takav je bio dil kad je dosao za 50000 eura! Cisto da se zna. Ali ipak obavezno prodajte ako ima solidna ponuda!

Lud zbunjen normalan

pre 15 godina

Komentar sa nickom Lud pa covece Napoli je 3 puta veci klub od Partizana jer ti znas da je Maradona igrao za Napoli i da tamo ode to bi bilo super za njega, nemoj se zavaravati nas i klubovi niti su veliki niti imaju para. Pa covek u inostranstvu ce imati bar duplo vecu platu nego ovde. Pravi primer je Vidic covek prima platu koju ovde ne bi zaradio ni za 10 godina. Znaci ako ima ponudu treba ga pustiti da covek malo i zaradi.

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Putuj igumane a Tomic nek dovede lepo Kezhmana,koliko god da mu je karijera u padu,on je za nashu ligu Kristiano Ronaldo tako da tu nece biti mnogo polemike...

Si'T'jwa

pre 15 godina

E, 'ajde sad, pa lako je pricati price iz fotelje...a neka mi se javi jedan koji ne bi otisao za 3x vece pare...nemojmo o glupostima, fudbal je biznis, oni su napustili skolu, i izabrali fudbal kao nacin zarade...njima je svejedno gde igraju, u pitanju je novac, i to je razumljivo...

zoran

pre 15 godina

"Smatram da je sad trenutak da to unovčim dobrim ugovorom i obezbedim egzistenciju familiji i sebi"


posteno.


Bilo bi dobro da su ovakvi igraci cesta pojava u srpskom fudbalu, bili nasi ili stranci. Partizan i Zveda pod hitno na berzu, a policija i pravosudje da omoguce normalnim ljudima da posecuju utakmice bez straha od nasilja. Tako, za koju godinu, mozemo ocekivati da ovakvi i bolji ostaju.

DBZ

pre 15 godina

Prokleto je inostranstvo i evro sto sjaaaa, sta mi vredi tvoja slika, kad golove nemam jaaa... Dijara, Dijaraaa... Ne, stvarno, svako dobro majstore, takva su pravila.
Bilo bi fenomenalno kad bi sledece godine u ovo vreme neki Partizanov talentovani omladinac postigao ovoliko golova. Bice sve OK, kao i do sada...

Dali_Linz

pre 15 godina

cekaj brate da udjemo u ligu prvaka, odigramo dobro, pa na zimu idi.....mislim da su navijaci zasluzili da ih uvedes u ligu prvaka....

CUBI NOVI GRAD Rep.Srpska

pre 15 godina

Diarra hvala na svemu sto si dao za PFC,nadam se da ces postici bar jos jedan gol u derbiju i mozes da ides!Neki nasi klinci idu poslje 1sezone,on nas je bar ispostovao!Idi i sretno ti bilo...Grobari s tobom sve do pobede,alee...Kezman dodji u PFC da te Tata hrani loptama!

perinac

pre 15 godina

I ja volim partizan! mali ste klub grobari, naravno da ce da ide...
(lud i zbunjen, 3. maj 2009 09:19)

Mi cemo u buducnosti barem imati klub, za razliku od tebe ;)

Dr Undertaker

pre 15 godina

Evo,i ja mislim da sam se odužio našem fudbalu i da je vreme da predjem u Barselonu.Problem je samo što se,izgleda, i barselona nešto pita

citaj Tomicu

pre 15 godina

Prodati Dijaru za minimum 3 milki a verovatno i vise...Dovesti od tih para Aleksica iz Vojvodine(2 miliona) i vratiti kezmana za milionce....moze da udje tu i neka para od Obradovica ako zafali...ali Kezman je resenje za Ligu Sampiona a Aleksic za buducnost jer ce posle 2 god provedenih u Partizanu njegova cena biti u najgoru ruku kao Joveticava tj. Partizan bi uzeo za njega preko 7 miliona

simke

pre 15 godina

Ako tako zeli,treba ga ispostovati.Mislim da je dao dosta klubu i zasluzio je da se finansijski obezbedi.Uostalom,u napadu imamo i Bogunovica i Ilica koji su slicni Diari,a tu je i Vasington za kojeg mislim da je nesto sto nikad nismo imali,samo da ga Jokan pametno iskoristi.A ako se uprava malo otvori mozemo da dovedemo i boljeg igraca od Diare,tako da uopste ne vidim problem sto se tice ove teme.

iskren

pre 15 godina

Care, zaduzio si nas golovima i zalaganjem kakvo ne vidjamo od mnogih domacih fudbalera koji bi "morali" da vole svoj klub i bore se za njega. Ko kaze i jednu ruznu rec za tebe, taj nema pojma o fudbalu. Hvala ti za sve lepo sto si dao nasem jadnom fudbalu, za sve golove protiv komsinice i ako si vec resio da ides, neka ti je srecan put i prijatno ti bilo u bogatijem klubu. Sumnjam da ce iko da te prihvati bolje nego sto si bio prihvacen ovde, pa se nadam da ce ti Partizan i Grobari ostati u najboljem secanju. Ako budes u odlicnoj formi i dajes golove kad budes sebi i porodici obezbedio egzistenciju, siguran sam da bi Grobari voleli da ovde zavrsis svoju karijeru.

Srecno crna mambo!

bbb zagreb

pre 15 godina

I s kime ćete vi pobijditi Dinamo Zagreb ako se sretnemo, sa dječjim vrtićem koji će vam ostati. U igri,parama i navijanju ste iza nas! Jedva čekam izvlačenje..možda ne bude 5:0,ali 6:2 kao barca jučer, bi moglo!

Grobari SM

pre 15 godina

Ovo je sasvim normalno i dobro za Partizan. Tako je u savremenom fudbalu igra se radi para i zaradjuje se na prodaji igraca. Dosada su cesto igraci odlazili bez obestecenja, ali je uprava napravila dobar potez kad je potpisala ugovor do 2012. pa je to sad stiglo na naplatu. Sad za te novce treba angazovati mladog igraca na kojem ce se opet moci zaraditi, i jednog iskusnijeg, voleo bih da to bude Kezman.
Partizan je pravi evropski klub, koji svake godine ima sta da proda i zaradi.

vojkanDj.

pre 15 godina

Ako vec nismo u mogucnosti da ga zadrzimo, neka ide, ali uz adekvatno obestecenje. Mada, mislim da bi novo povecanje plate sigurno ubedilo Dijaru da ostane jos jednu polusezonu u Partizanu.

baldhawk

pre 15 godina

Ljudi,ako nekom ne treba zameriti sto ide onda je to on! Pa covek je stvarno sve uradio i normalno je da zeli da zaradi,to uopste ne treba shvatati pogresno! A jos nije ni odavde,koliko je nasih zvezda u momentu odmah iskoristilo priliku da ode... Hvala za sve!!! tj hocu i kup :)

oran saq Cubure

pre 15 godina

Ako ima samo duplo vecu ponudu, treba da ode,a verujem da ce i Partizan finansijski dobro proci. Jos nisu sazreli uslovi da mozemo da zadrzimo koga zelimo.
Srecan put i hvala za sve !

nenad73

pre 15 godina

Ovo je realnost,Dijara je veliki covek i veliki fudbaler.Mnogo je dao Partizanu i pokazao kako se ostavlja srce na terenu.Partizan dugo nije imao centarfora takvih mogucnosti kao sto je Lamin Dijara.Ipak moramo razumeti i njegovu potrebu da u ovim godinama potpise ugovor vredan nekoliko miliona i resi finansijske probleme.Nadam se da ce ugovor biti dobar i da ce dijara pokazati svoje kvalitete u Spaniji jer su njegove mogucnosti ogromne.Srecno majstore i hvala ti za sve divne trenutke koje si nam poklonio.

patriota

pre 15 godina

Sta vi ljudi ocekujete od njega?Dao je Partizanu sto ni jedan domaci igrac nije godinama...Dovoljno je samo vidjeti zalaganje i pozrtvovanost na terenu i da sve bude jasno.Svaka cast na prikazanom Dijara,hvala ti za sve sto si pruzio Partizanu.Zelim ti da u ova luda vremena obezbjedis egzistenciju sebi i svojoj familiji.
Ne okreci se za ovim tako reci NAVIJACIMA sto sjede uvaljeni u fotelje prateci Partizanove meceve,dok im mama sprema veceru i sipa mlijeko u casu...Idi trbuhom za kruhom,svoje si u Partizanu odradio,i vise nego dobro.

shemale

pre 15 godina

apsolutno los i limitiran igrac kom osim brzine ne vidim niti jednu drugu fudbalsku vrlinu. realno igrac za nasu ligu i to je to.

washington mozda trenutno deluje losiji od njega, ali sam siguran da ce posle priprema biti bar za dva koplja ispred istog.
vreme je za prodaju.. naravno diara, zuka a sa njima i obradovic.. decko je poleteo, u reprezentaciji i partizanu to nije isti decko. trenutno u glavi mu je samo kako da sacuva noge i ptalja utakmice.. a sto se tice zuke, pa na tom mestu igra raca petrovic koji je za njega i fejsu izmislio fudbal.. hvala vam, dovidjenja

samo jos jedan napadac pored ze-a (ali da to nije presmesni brana ilic) i to je sigurna liga sampiona

PFC

pre 15 godina

Mislim da je sasvim ok, da Diara ide. dosta je odigrao u klubu, a po novim pravilima necemo moci imati vise od 5 stranaca. od njegovog transfera da vratimo Lazovica ili Kezmana.
Nek ti je sa srecom lafcino :O)

branek

pre 15 godina

Iskreno, razumem te, i želim ti sreću, međutim... Partizan je veliki klub, potpisao si ugovor i sad si vezan ugovorom... Ako neko drugi dobro ideš, ako ne, ostaješ. Jednostavno je tako, i tako je svugde u svetu pa i kod nas!
Niko te nikad voleti neće...

Giga

pre 15 godina

Volim Dijaru ali ovo je jako neozbiljno da izjavi jer Partizan je veliki klub i treba da ga klub kazni zbog ove izjave.Neka sedne pa razgovara sa Tomicem,a ne Tomic i Djuric izjavljuju kako Dijara ostaje,a Dijara u novinama izjavljuje kako odlazi.ko je tu lud?
mada posle ove izjave mi ni nije zao,nek se tera i uzme te pare,i onako ce sedeti na klupi u bilo kojoj jacoj ligi osim ako ode u rusiju ili tursku.

FRUSTRACIJA

pre 15 godina

E pa sine o tome si trebao da razmisljas kad si prosle godine potpisao cetvorogodisnji ugovor!Zao mi je ,al sad se ne pitas ti nego klub...

Pedja

pre 15 godina

Ma neka ide, zasluzio je decko. Potpuno je u pravu, ne moze se graditi karijera u ovoj beton ligi. Ne treba sada mi grobari da se ljutimo na njega. Pozdrav za Diaru, ubicu ......!

dex

pre 15 godina

@bane

E jeste vi grobari cudni... Vi nama prebacujete za Bari, a ovamo ste umisljene velicine, i vecito u oblacima... Pa naravno da ce da ide u veci klub! I Zvezda i Partizan su trenutno mali klubovi. Naravno da ce da ode tamo gde ce ga vise placati, i naravno da se od stranaca ne moze ocekivati privrzenost, kada ti ni sopstvena deca nisu privrzena! Sta ocekujes? Da ostane 10 godina? Zasto ako ima ponudu za vise para?

markonato

pre 15 godina

Mamba...hvala na svemu, ispao si dzek kada si ostao prosle godine a uz to i produzio ugovor, tako da ces Partizanu ostaviti par miliona za uspomenu...nedostajaces nam sledece godine u LS !

Pokretna_Apoteka

pre 15 godina

I naravno, prodace ga za par miliona a kupiti nekog za 100-200 000 a onda pucati na Ligu shampiona (bez Ljajica, Dijare-je... ko je sledeci?)

Milos

pre 15 godina

Tomicu reaguj!Ako ode on i ode Obradovic,bice dobro da prodjemo i 3.kolo kvalifikacija ponovice se Artmedija 100 sansi niko da da gol!Nemoj da Bogunovic sada bude ko onda Grubjesic!Dzabe nam i Almani da Silva Moreira ako nema kome da doda,iskren da budem Vasington je dobar,ali sam je prosek-proseka,Brezancicem menjati Obradovica je resenje za nasu ligu,ali ne za Ligu sampiona!Ljudi ja nisam siguran da ovaj tim i bez odlazaka moze da udje u LS.
Tomicu spasavaj Partizan ova godina je osecam prekretnica ako mi jos vise finansijski ojacamo nece moci komsije jos 20 godina da nam uzmu titulu.Pamet u glavu,dajte mu vise para!

Darko

pre 15 godina

Idi...nadam se da ce Partizan od para koje dobije za tebe kupiti boljeg golgetera...komsije se rugaju, a ja stvarno ne vidim zasto...gledajte u svoje dvoriste, crveni...

loshemi

pre 15 godina

Svi koji vredjaju Dijaru,trebalo bi da znaju da je covek jedan od glavnih razloga sto smo najbolji,tako da bi ga po svaku cenu trebalo zadrzati bar do januara..Ako ne zeli da ostane i to razumem,covek jos najvise cetiri,pet sezona moze da odigra na ovom nivou,ako ne i bolje..Lepe nam je trenutke priustio,medjutim za ono sto bi ja voleo,a to je liga sampiona morao bi i on da ostane i da dodju 4 kvalitetna igraca i moram ovo reci,Jokan da ode..Treba nam bolji trener inace nam se smesi samo borba za titulu i prvi krug UEFA KUPA..Nadam se da gresim ali u svakom slucaju ja sam na JUGU i nadam se svim srcem.. NAPRED PARTIZAN!!!!

Brus Willis

pre 15 godina

Ziv bio sto godina! Ako ima neka lepa ponuda obavezno prodaja, sad je pravi trenutak, a da se ne lazemo nije Dijara Anri...ok je za nasu ligu ali realno treba mu 5 100% sansi da bi dao gol. Da me neko ne razume pogresno, svaka mu cast za sve treba i u ovoj ligi dati 44 gola za 2 sezone ali ako moze da se zaradi obavezno prodaja jer sledece godine mozda necemo dobiti nista! Pa prekomanda onog malog ALexa Dos Santosa sto je letos bio na pripremama, jako je slican tip napadaca kao i Diara pa godinu dve i zarada na njemu i tako u grug! Na zalost to je jedini nacin da se lepo zaradi kod nas-prodaja igraca kada su u najboljoj formi jer kroz samo mesec dana moze visestruko da padne cena! I jos jednom- ziv bio Diara!

JF

pre 15 godina

alo ljudi sta vam je, sta ga ocrnjujete sad...okej, i meni je zao al covek nam je priustio tolko radosti da zasluzuje nase postovanje do groba!!!
i meni je zao sto ide, al nek mu je sa srecom!

jug

C

pre 15 godina

Ne znam cemu toliks mslodusnost. Pa iz Partizana su odlazili mnogi igraci koji su trebali da budu mnogo privrzeniji, ako to uopste postoji u profi sportu, Partizanu. Covek je odigrao sto je odigrao, hvala mu, sigurno bi rezultati bili losiji, a sada mu je vreme da se egzistencijalno obezbedi.
Nista cudno, sem ovog lud-zbunjenog,koji ce tek da bude zbunjen sledece sezone i sledece i sledece i sledece i......

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хвала Дијара за све радости! Желим ти све најбоље у даљој каријери. Да будеш здрав, срећан и да зарадиш тај новац за себе и своје најближе...

mikicar

pre 15 godina

U potpunosti te razumem, krajnje racionalno razmisljanje, hvala ti na svemu i srecan put.
Kad bi ostao makar za polusezonu zbog kvalifikacija bilo bi lepo :)

p*f*c

pre 15 godina

Bilo bi vreme da odes,da nije Moreire,koji te kljuka loptama,ne bi dao ti ni jedan gool!!NiKad nista nisi uradio sam,sve su ti pakovali,tvoje je bilo samo da ga uteras. Ima PACO klinaca iz omladinskog pogona,a ne da dovodi koje kake budale. Puna nam je liga stranaca,daje bre,hocu da vidim nasu decu!!Tako da , putuj igumane!!!

boki

pre 15 godina

naravno da nece ali mozda ga opet ubijede mozda do januara...
ali ako vec mora da ide onda bi logicno bilo da dovedemo Kezmana!
steta za tandem dijara-moreira

Ženevljanin

pre 15 godina

Kakav je to "ugovor do 2012", ako može tek tako da ode tri godine ranije? Izgleda da je i Dijara shvatio da se u "pravnoj državi" Srbiji sve može.:-) Inače, mislim da bi ga mogli zadržati sledećim argumentom: "srpska liga je smešna, to ti neće bitno dići cenu... ali kad napravimo čudo i uđemo u final four u ligi šampiona, a ti daš 4-5 komada..."

Balansero

pre 15 godina

Diara je ucinio za Partizan kao retko koji igrac, pogotovo stranac. Dosao je za male pare, uvek odradio svoj posao kako treba (nadavao se golova) i sad ce klub jos i da zaradi na njemu jer je pod ugovorom. Sta jos ocekivati od jednog igraca?
Svaka cast majstore, puno srece u daljoj karijeri.

bane

pre 15 godina

hvala ti Dijara na golovima i sto si nas toliko puta obradovao ali idi brate mili kad vec toliko hoces.samo znaj da sa egzistencijom dobijas cement,vodu i pesak za jednu lepu klupu u getafeu,deportivu ili malagi.od tvojih para dovescemo,nadam se boljeg i privrzenijeg igraca.

Soweto

pre 15 godina

Ako je ovo istina, i ako stvarno ode, želim mu svu sreću i puno uspeha u daljoj karijeri. Ako Partizan ne može da mu plati koliko bi platio neki drugi klub, onda je bolje da crno-beli iskoriste to što ima ugovor do 2012. i uzme za njega dobro obeštećenje. Po transfermarktu on sada vredi 3 i po miliona evra. Diara je OK momak i zaslužuje da naplati svoju veštinu. Isto tako je činjenica da bi PFC od obeštećenja mogao da kupi još boljeg centarfora koji bi odmah mogao da uleti na upražnjeno mesto. Nadam se da Tomić u ovoj situaciji neće biti tvrdoglav i da će dovesti stranca, jer u našoj ligi ne vidim špic igrača dovoljno dobrog da igra CL. I aman ljudi, u redu su brazilci, ali u Meksiku ima sjajnih mladih igrača kojima cena nije previsoka a željni su dokazivanja. Samo neka je dr. Mo organizator igre i Partizan od čitavog aranžmana može samo da profitira.

nikola

pre 15 godina

Bilo bi normalno da funkcioneri Partizana zadrže Dijaru još ove sezone, da mu platu najmanje utrostruče i potrude se da udju u ligu šampiona. Ovako uvek pred ulazak u ligu šampuiona ostanemo bez najboljih igrača. Biće još ponuda,sigurno se više može dobiti nego izgubiti. Lično mislim da Partizan vode nesposobni ljudi. Nijedan postignuti gol, nijedan bod u kvalifikacijama kupa uefa,brzo završena škola Jokana kod Vermeza da kumovski sedne na klupu Velikog Partizana. Koliko tu trba imati pameti ili voljeti partizan da se tako uradi. Partizan Grobarima znači sve, a nekima samo još jedno "javno"preduzeće za čerupanje!
VOLIM PARTIZAN

Plikuscht

pre 15 godina

Pa sad ...

Sa jedne strane ... ne pita se on tu bas mnogo. 'Tek' je dve sezone tu, a ima ugovor na jos tri. Ako redovno dobija platu (a dobija) on ugovor ne moze jednostrano raskinuti i zapaliti, tako da se tu pita Partizan.

Sa druge strane, taj je ugovor skoro produzen i verovatno je tada i pao neki dogovor izmedju igraca, menadzera i kluba da se ta gimnastika odradi - produzi se ugovor na dosta godina da bi se zacepila cena prilikom prodaje, ali se svi razumeju da ce klub pustiti igraca da ide.
Takodje, decko je u pravu. Nema on sta vise ovde da trazi i ne moze da napreduje dalje. Za dve godine pedesetak golova, dve titule, verovatno dva kupa, prvi strelac prvenstva ... to je to. Nema dalje. Nisu bas velike sanse da on sledece sezone napreduje vise nego ove.

I to je to prokletstvo ... ne Partizana, vec ove nase paradajz lige. Toliko je losa, da cim neko malo odskoci on treba da ide ukoliko zeli da napreduje. Igraci nam i odlaze mladi, sa 22, 23 godine ne zato sto su roblje, vec sta ce da nauce ovde u narednim godinama i igrajuci protiv koga!? Obilazeci prigradske i seoske stadione protiv timova koji igraju bunker? Vece su sanse da izlome potkolenice nego da fudbalerski napreduju.

Arch

pre 15 godina

Podrzavam. Voleo bih da ostane ali ga razumem, covek je osvojio tri trofeja, (mozda i cetvrti do kraja sezone), dve godine uzastopno je najbolji strelac lige i doslo je do zasicenja. Zato je bolje da ide nego da igra na silu, jer se rezultati takve igre vide kod CZ.
Hvala za titule i za golove, posebno protiv Zvezde.

Plikuscht

pre 15 godina

Pa sad ...

Sa jedne strane ... ne pita se on tu bas mnogo. 'Tek' je dve sezone tu, a ima ugovor na jos tri. Ako redovno dobija platu (a dobija) on ugovor ne moze jednostrano raskinuti i zapaliti, tako da se tu pita Partizan.

Sa druge strane, taj je ugovor skoro produzen i verovatno je tada i pao neki dogovor izmedju igraca, menadzera i kluba da se ta gimnastika odradi - produzi se ugovor na dosta godina da bi se zacepila cena prilikom prodaje, ali se svi razumeju da ce klub pustiti igraca da ide.
Takodje, decko je u pravu. Nema on sta vise ovde da trazi i ne moze da napreduje dalje. Za dve godine pedesetak golova, dve titule, verovatno dva kupa, prvi strelac prvenstva ... to je to. Nema dalje. Nisu bas velike sanse da on sledece sezone napreduje vise nego ove.

I to je to prokletstvo ... ne Partizana, vec ove nase paradajz lige. Toliko je losa, da cim neko malo odskoci on treba da ide ukoliko zeli da napreduje. Igraci nam i odlaze mladi, sa 22, 23 godine ne zato sto su roblje, vec sta ce da nauce ovde u narednim godinama i igrajuci protiv koga!? Obilazeci prigradske i seoske stadione protiv timova koji igraju bunker? Vece su sanse da izlome potkolenice nego da fudbalerski napreduju.

Balansero

pre 15 godina

Diara je ucinio za Partizan kao retko koji igrac, pogotovo stranac. Dosao je za male pare, uvek odradio svoj posao kako treba (nadavao se golova) i sad ce klub jos i da zaradi na njemu jer je pod ugovorom. Sta jos ocekivati od jednog igraca?
Svaka cast majstore, puno srece u daljoj karijeri.

bane

pre 15 godina

hvala ti Dijara na golovima i sto si nas toliko puta obradovao ali idi brate mili kad vec toliko hoces.samo znaj da sa egzistencijom dobijas cement,vodu i pesak za jednu lepu klupu u getafeu,deportivu ili malagi.od tvojih para dovescemo,nadam se boljeg i privrzenijeg igraca.

Arch

pre 15 godina

Podrzavam. Voleo bih da ostane ali ga razumem, covek je osvojio tri trofeja, (mozda i cetvrti do kraja sezone), dve godine uzastopno je najbolji strelac lige i doslo je do zasicenja. Zato je bolje da ide nego da igra na silu, jer se rezultati takve igre vide kod CZ.
Hvala za titule i za golove, posebno protiv Zvezde.

markonato

pre 15 godina

Mamba...hvala na svemu, ispao si dzek kada si ostao prosle godine a uz to i produzio ugovor, tako da ces Partizanu ostaviti par miliona za uspomenu...nedostajaces nam sledece godine u LS !

Soweto

pre 15 godina

Ako je ovo istina, i ako stvarno ode, želim mu svu sreću i puno uspeha u daljoj karijeri. Ako Partizan ne može da mu plati koliko bi platio neki drugi klub, onda je bolje da crno-beli iskoriste to što ima ugovor do 2012. i uzme za njega dobro obeštećenje. Po transfermarktu on sada vredi 3 i po miliona evra. Diara je OK momak i zaslužuje da naplati svoju veštinu. Isto tako je činjenica da bi PFC od obeštećenja mogao da kupi još boljeg centarfora koji bi odmah mogao da uleti na upražnjeno mesto. Nadam se da Tomić u ovoj situaciji neće biti tvrdoglav i da će dovesti stranca, jer u našoj ligi ne vidim špic igrača dovoljno dobrog da igra CL. I aman ljudi, u redu su brazilci, ali u Meksiku ima sjajnih mladih igrača kojima cena nije previsoka a željni su dokazivanja. Samo neka je dr. Mo organizator igre i Partizan od čitavog aranžmana može samo da profitira.

JF

pre 15 godina

alo ljudi sta vam je, sta ga ocrnjujete sad...okej, i meni je zao al covek nam je priustio tolko radosti da zasluzuje nase postovanje do groba!!!
i meni je zao sto ide, al nek mu je sa srecom!

jug

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хвала Дијара за све радости! Желим ти све најбоље у даљој каријери. Да будеш здрав, срећан и да зарадиш тај новац за себе и своје најближе...

Brus Willis

pre 15 godina

Ziv bio sto godina! Ako ima neka lepa ponuda obavezno prodaja, sad je pravi trenutak, a da se ne lazemo nije Dijara Anri...ok je za nasu ligu ali realno treba mu 5 100% sansi da bi dao gol. Da me neko ne razume pogresno, svaka mu cast za sve treba i u ovoj ligi dati 44 gola za 2 sezone ali ako moze da se zaradi obavezno prodaja jer sledece godine mozda necemo dobiti nista! Pa prekomanda onog malog ALexa Dos Santosa sto je letos bio na pripremama, jako je slican tip napadaca kao i Diara pa godinu dve i zarada na njemu i tako u grug! Na zalost to je jedini nacin da se lepo zaradi kod nas-prodaja igraca kada su u najboljoj formi jer kroz samo mesec dana moze visestruko da padne cena! I jos jednom- ziv bio Diara!

perinac

pre 15 godina

I ja volim partizan! mali ste klub grobari, naravno da ce da ide...
(lud i zbunjen, 3. maj 2009 09:19)

Mi cemo u buducnosti barem imati klub, za razliku od tebe ;)

Darko

pre 15 godina

Idi...nadam se da ce Partizan od para koje dobije za tebe kupiti boljeg golgetera...komsije se rugaju, a ja stvarno ne vidim zasto...gledajte u svoje dvoriste, crveni...

C

pre 15 godina

Ne znam cemu toliks mslodusnost. Pa iz Partizana su odlazili mnogi igraci koji su trebali da budu mnogo privrzeniji, ako to uopste postoji u profi sportu, Partizanu. Covek je odigrao sto je odigrao, hvala mu, sigurno bi rezultati bili losiji, a sada mu je vreme da se egzistencijalno obezbedi.
Nista cudno, sem ovog lud-zbunjenog,koji ce tek da bude zbunjen sledece sezone i sledece i sledece i sledece i......

Milos

pre 15 godina

Tomicu reaguj!Ako ode on i ode Obradovic,bice dobro da prodjemo i 3.kolo kvalifikacija ponovice se Artmedija 100 sansi niko da da gol!Nemoj da Bogunovic sada bude ko onda Grubjesic!Dzabe nam i Almani da Silva Moreira ako nema kome da doda,iskren da budem Vasington je dobar,ali sam je prosek-proseka,Brezancicem menjati Obradovica je resenje za nasu ligu,ali ne za Ligu sampiona!Ljudi ja nisam siguran da ovaj tim i bez odlazaka moze da udje u LS.
Tomicu spasavaj Partizan ova godina je osecam prekretnica ako mi jos vise finansijski ojacamo nece moci komsije jos 20 godina da nam uzmu titulu.Pamet u glavu,dajte mu vise para!

loshemi

pre 15 godina

Svi koji vredjaju Dijaru,trebalo bi da znaju da je covek jedan od glavnih razloga sto smo najbolji,tako da bi ga po svaku cenu trebalo zadrzati bar do januara..Ako ne zeli da ostane i to razumem,covek jos najvise cetiri,pet sezona moze da odigra na ovom nivou,ako ne i bolje..Lepe nam je trenutke priustio,medjutim za ono sto bi ja voleo,a to je liga sampiona morao bi i on da ostane i da dodju 4 kvalitetna igraca i moram ovo reci,Jokan da ode..Treba nam bolji trener inace nam se smesi samo borba za titulu i prvi krug UEFA KUPA..Nadam se da gresim ali u svakom slucaju ja sam na JUGU i nadam se svim srcem.. NAPRED PARTIZAN!!!!

mikicar

pre 15 godina

U potpunosti te razumem, krajnje racionalno razmisljanje, hvala ti na svemu i srecan put.
Kad bi ostao makar za polusezonu zbog kvalifikacija bilo bi lepo :)

boki

pre 15 godina

naravno da nece ali mozda ga opet ubijede mozda do januara...
ali ako vec mora da ide onda bi logicno bilo da dovedemo Kezmana!
steta za tandem dijara-moreira

Pedja

pre 15 godina

Ma neka ide, zasluzio je decko. Potpuno je u pravu, ne moze se graditi karijera u ovoj beton ligi. Ne treba sada mi grobari da se ljutimo na njega. Pozdrav za Diaru, ubicu ......!

Pokretna_Apoteka

pre 15 godina

I naravno, prodace ga za par miliona a kupiti nekog za 100-200 000 a onda pucati na Ligu shampiona (bez Ljajica, Dijare-je... ko je sledeci?)

patriota

pre 15 godina

Sta vi ljudi ocekujete od njega?Dao je Partizanu sto ni jedan domaci igrac nije godinama...Dovoljno je samo vidjeti zalaganje i pozrtvovanost na terenu i da sve bude jasno.Svaka cast na prikazanom Dijara,hvala ti za sve sto si pruzio Partizanu.Zelim ti da u ova luda vremena obezbjedis egzistenciju sebi i svojoj familiji.
Ne okreci se za ovim tako reci NAVIJACIMA sto sjede uvaljeni u fotelje prateci Partizanove meceve,dok im mama sprema veceru i sipa mlijeko u casu...Idi trbuhom za kruhom,svoje si u Partizanu odradio,i vise nego dobro.

PFC

pre 15 godina

Mislim da je sasvim ok, da Diara ide. dosta je odigrao u klubu, a po novim pravilima necemo moci imati vise od 5 stranaca. od njegovog transfera da vratimo Lazovica ili Kezmana.
Nek ti je sa srecom lafcino :O)

iskren

pre 15 godina

Care, zaduzio si nas golovima i zalaganjem kakvo ne vidjamo od mnogih domacih fudbalera koji bi "morali" da vole svoj klub i bore se za njega. Ko kaze i jednu ruznu rec za tebe, taj nema pojma o fudbalu. Hvala ti za sve lepo sto si dao nasem jadnom fudbalu, za sve golove protiv komsinice i ako si vec resio da ides, neka ti je srecan put i prijatno ti bilo u bogatijem klubu. Sumnjam da ce iko da te prihvati bolje nego sto si bio prihvacen ovde, pa se nadam da ce ti Partizan i Grobari ostati u najboljem secanju. Ako budes u odlicnoj formi i dajes golove kad budes sebi i porodici obezbedio egzistenciju, siguran sam da bi Grobari voleli da ovde zavrsis svoju karijeru.

Srecno crna mambo!

dex

pre 15 godina

@bane

E jeste vi grobari cudni... Vi nama prebacujete za Bari, a ovamo ste umisljene velicine, i vecito u oblacima... Pa naravno da ce da ide u veci klub! I Zvezda i Partizan su trenutno mali klubovi. Naravno da ce da ode tamo gde ce ga vise placati, i naravno da se od stranaca ne moze ocekivati privrzenost, kada ti ni sopstvena deca nisu privrzena! Sta ocekujes? Da ostane 10 godina? Zasto ako ima ponudu za vise para?

nikola

pre 15 godina

Bilo bi normalno da funkcioneri Partizana zadrže Dijaru još ove sezone, da mu platu najmanje utrostruče i potrude se da udju u ligu šampiona. Ovako uvek pred ulazak u ligu šampuiona ostanemo bez najboljih igrača. Biće još ponuda,sigurno se više može dobiti nego izgubiti. Lično mislim da Partizan vode nesposobni ljudi. Nijedan postignuti gol, nijedan bod u kvalifikacijama kupa uefa,brzo završena škola Jokana kod Vermeza da kumovski sedne na klupu Velikog Partizana. Koliko tu trba imati pameti ili voljeti partizan da se tako uradi. Partizan Grobarima znači sve, a nekima samo još jedno "javno"preduzeće za čerupanje!
VOLIM PARTIZAN

shemale

pre 15 godina

apsolutno los i limitiran igrac kom osim brzine ne vidim niti jednu drugu fudbalsku vrlinu. realno igrac za nasu ligu i to je to.

washington mozda trenutno deluje losiji od njega, ali sam siguran da ce posle priprema biti bar za dva koplja ispred istog.
vreme je za prodaju.. naravno diara, zuka a sa njima i obradovic.. decko je poleteo, u reprezentaciji i partizanu to nije isti decko. trenutno u glavi mu je samo kako da sacuva noge i ptalja utakmice.. a sto se tice zuke, pa na tom mestu igra raca petrovic koji je za njega i fejsu izmislio fudbal.. hvala vam, dovidjenja

samo jos jedan napadac pored ze-a (ali da to nije presmesni brana ilic) i to je sigurna liga sampiona

p*f*c

pre 15 godina

Bilo bi vreme da odes,da nije Moreire,koji te kljuka loptama,ne bi dao ti ni jedan gool!!NiKad nista nisi uradio sam,sve su ti pakovali,tvoje je bilo samo da ga uteras. Ima PACO klinaca iz omladinskog pogona,a ne da dovodi koje kake budale. Puna nam je liga stranaca,daje bre,hocu da vidim nasu decu!!Tako da , putuj igumane!!!

branek

pre 15 godina

Iskreno, razumem te, i želim ti sreću, međutim... Partizan je veliki klub, potpisao si ugovor i sad si vezan ugovorom... Ako neko drugi dobro ideš, ako ne, ostaješ. Jednostavno je tako, i tako je svugde u svetu pa i kod nas!
Niko te nikad voleti neće...

nenad73

pre 15 godina

Ovo je realnost,Dijara je veliki covek i veliki fudbaler.Mnogo je dao Partizanu i pokazao kako se ostavlja srce na terenu.Partizan dugo nije imao centarfora takvih mogucnosti kao sto je Lamin Dijara.Ipak moramo razumeti i njegovu potrebu da u ovim godinama potpise ugovor vredan nekoliko miliona i resi finansijske probleme.Nadam se da ce ugovor biti dobar i da ce dijara pokazati svoje kvalitete u Spaniji jer su njegove mogucnosti ogromne.Srecno majstore i hvala ti za sve divne trenutke koje si nam poklonio.

Darko

pre 15 godina

A vidi BBB kako se pale...Hajduk ce biti u kvalifikacijama za LŠ, ne Dinamo, vi ćete možda sa Zvezdom, ako budu postajali na leto...

oran saq Cubure

pre 15 godina

Ako ima samo duplo vecu ponudu, treba da ode,a verujem da ce i Partizan finansijski dobro proci. Jos nisu sazreli uslovi da mozemo da zadrzimo koga zelimo.
Srecan put i hvala za sve !

vojkanDj.

pre 15 godina

Ako vec nismo u mogucnosti da ga zadrzimo, neka ide, ali uz adekvatno obestecenje. Mada, mislim da bi novo povecanje plate sigurno ubedilo Dijaru da ostane jos jednu polusezonu u Partizanu.

Grobari SM

pre 15 godina

Ovo je sasvim normalno i dobro za Partizan. Tako je u savremenom fudbalu igra se radi para i zaradjuje se na prodaji igraca. Dosada su cesto igraci odlazili bez obestecenja, ali je uprava napravila dobar potez kad je potpisala ugovor do 2012. pa je to sad stiglo na naplatu. Sad za te novce treba angazovati mladog igraca na kojem ce se opet moci zaraditi, i jednog iskusnijeg, voleo bih da to bude Kezman.
Partizan je pravi evropski klub, koji svake godine ima sta da proda i zaradi.

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Putuj igumane a Tomic nek dovede lepo Kezhmana,koliko god da mu je karijera u padu,on je za nashu ligu Kristiano Ronaldo tako da tu nece biti mnogo polemike...

Ženevljanin

pre 15 godina

Kakav je to "ugovor do 2012", ako može tek tako da ode tri godine ranije? Izgleda da je i Dijara shvatio da se u "pravnoj državi" Srbiji sve može.:-) Inače, mislim da bi ga mogli zadržati sledećim argumentom: "srpska liga je smešna, to ti neće bitno dići cenu... ali kad napravimo čudo i uđemo u final four u ligi šampiona, a ti daš 4-5 komada..."

baldhawk

pre 15 godina

Ljudi,ako nekom ne treba zameriti sto ide onda je to on! Pa covek je stvarno sve uradio i normalno je da zeli da zaradi,to uopste ne treba shvatati pogresno! A jos nije ni odavde,koliko je nasih zvezda u momentu odmah iskoristilo priliku da ode... Hvala za sve!!! tj hocu i kup :)

citaj Tomicu

pre 15 godina

Prodati Dijaru za minimum 3 milki a verovatno i vise...Dovesti od tih para Aleksica iz Vojvodine(2 miliona) i vratiti kezmana za milionce....moze da udje tu i neka para od Obradovica ako zafali...ali Kezman je resenje za Ligu Sampiona a Aleksic za buducnost jer ce posle 2 god provedenih u Partizanu njegova cena biti u najgoru ruku kao Joveticava tj. Partizan bi uzeo za njega preko 7 miliona

CUBI NOVI GRAD Rep.Srpska

pre 15 godina

Diarra hvala na svemu sto si dao za PFC,nadam se da ces postici bar jos jedan gol u derbiju i mozes da ides!Neki nasi klinci idu poslje 1sezone,on nas je bar ispostovao!Idi i sretno ti bilo...Grobari s tobom sve do pobede,alee...Kezman dodji u PFC da te Tata hrani loptama!

zoran

pre 15 godina

"Smatram da je sad trenutak da to unovčim dobrim ugovorom i obezbedim egzistenciju familiji i sebi"


posteno.


Bilo bi dobro da su ovakvi igraci cesta pojava u srpskom fudbalu, bili nasi ili stranci. Partizan i Zveda pod hitno na berzu, a policija i pravosudje da omoguce normalnim ljudima da posecuju utakmice bez straha od nasilja. Tako, za koju godinu, mozemo ocekivati da ovakvi i bolji ostaju.

simke

pre 15 godina

Ako tako zeli,treba ga ispostovati.Mislim da je dao dosta klubu i zasluzio je da se finansijski obezbedi.Uostalom,u napadu imamo i Bogunovica i Ilica koji su slicni Diari,a tu je i Vasington za kojeg mislim da je nesto sto nikad nismo imali,samo da ga Jokan pametno iskoristi.A ako se uprava malo otvori mozemo da dovedemo i boljeg igraca od Diare,tako da uopste ne vidim problem sto se tice ove teme.

Van Der Berg

pre 15 godina

ljudi, hajde da se malo spustimo na planetu zemlju.

zasto bi, pobogu, senegalac dijara bio privrzen i vezan za fk partizan? to je isto kao ocekivati da, recimo, obradovic ode u fk skonto riga i tamo ocekuju da on da zivot za njih. naravno da diara zeli da ode, a zasto bi ostajao?

on je samo jos jedan mediokritet koji je dosao u mediokritetski klub (nazalost, partizan je veliki klub samo jos u glavama ponekih navijaca), odigrao dvije dobre sezone u katastrofalno slaboj ligi, i sad misli da ce barselona po kratkom postupku da se rijesi anrija i etoa i pocne da igru bazira na njemu. ni prvi ni posljednji koji ce otici i nece nista postici.

mi jedino treba da budemo bijesni na svoj klub. naravno, opet se pokazalo da tomic laze da ce da sacuva ovaj tim. smijesno je ocekivati da ce on odrijesiti kesu za neku kvalitetnu zamjenu za dijaru, pa taman dobio i 20 miliona eura od dijare. opet ce biti "ah, pa nama pare trebaju da prezivljavamo". za nasu "super ligu" dosta ce biti i neki besplatni igrac ofk beograda, jagodine ili cega li vec.
posljednji koji su odrijesili kesu s namjerom da naprave ozbiljan tim bili su, za nepovjerovati i ma koliko se i meni povracalo od toga, zeka i bjeka. sve poslije toga se svelo na pokusaje sitne zarade (uzmi besplatno, prodaj jeftino) na imenu partizana, bez ikakvih ambicija da se napravi dalekosezniji plan za gradjenje tima koji bi postigao bilo kakav uspjeh van naseg sela i kupljenih sudija, pa makar to bilo i ozbiljnije igranje u ligi uefa.

nazalost, tako stoje stvari. provincijalizam vlada nasim fudbalom, ne samo u partizanu.

DBZ

pre 15 godina

Prokleto je inostranstvo i evro sto sjaaaa, sta mi vredi tvoja slika, kad golove nemam jaaa... Dijara, Dijaraaa... Ne, stvarno, svako dobro majstore, takva su pravila.
Bilo bi fenomenalno kad bi sledece godine u ovo vreme neki Partizanov talentovani omladinac postigao ovoliko golova. Bice sve OK, kao i do sada...

Dali_Linz

pre 15 godina

cekaj brate da udjemo u ligu prvaka, odigramo dobro, pa na zimu idi.....mislim da su navijaci zasluzili da ih uvedes u ligu prvaka....

Si'T'jwa

pre 15 godina

E, 'ajde sad, pa lako je pricati price iz fotelje...a neka mi se javi jedan koji ne bi otisao za 3x vece pare...nemojmo o glupostima, fudbal je biznis, oni su napustili skolu, i izabrali fudbal kao nacin zarade...njima je svejedno gde igraju, u pitanju je novac, i to je razumljivo...

GROBARI-AT

pre 15 godina

eto koliko vas voli vaš****dijara*****pametan čovek što bih igrao u tako*velikom klubu*
(deki, 3. maj 2009 13:51)

ne mora on nas da voli,vazno da se oduzio golovima(protiv vaseg titanika)grobarima.
iskreno od tebe diara,idi druze i obezbedi svoju porodicu.
niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaa,diara,diara ubico ciganaaaaa

Giga

pre 15 godina

Volim Dijaru ali ovo je jako neozbiljno da izjavi jer Partizan je veliki klub i treba da ga klub kazni zbog ove izjave.Neka sedne pa razgovara sa Tomicem,a ne Tomic i Djuric izjavljuju kako Dijara ostaje,a Dijara u novinama izjavljuje kako odlazi.ko je tu lud?
mada posle ove izjave mi ni nije zao,nek se tera i uzme te pare,i onako ce sedeti na klupi u bilo kojoj jacoj ligi osim ako ode u rusiju ili tursku.

Lud zbunjen normalan

pre 15 godina

Komentar sa nickom Lud pa covece Napoli je 3 puta veci klub od Partizana jer ti znas da je Maradona igrao za Napoli i da tamo ode to bi bilo super za njega, nemoj se zavaravati nas i klubovi niti su veliki niti imaju para. Pa covek u inostranstvu ce imati bar duplo vecu platu nego ovde. Pravi primer je Vidic covek prima platu koju ovde ne bi zaradio ni za 10 godina. Znaci ako ima ponudu treba ga pustiti da covek malo i zaradi.

Comi_SC

pre 15 godina

Sve je to ok, postujem njegove zelje, u pravu je skroz, samo mi je krivo sto on olako shvata to da nije bilo Partizana on istrunuo negde u Bosanskoj trecoj ligi.... Doveden je za 50 000 evra pre samo dve sezone, a sad se zali na finansijsku situaciju, malo su mu ti golovi koje mu namesta dr. Mo pomutili razum... Jos i onaj "incident" u autobusu kad se zalio na navijace, mislim da nije fer da se tako izrazava po pitanju odlaska...
Jos jednom ponavljam, treba da ode ako misli da je to najbolje za njegovu karijeru, JUG ce ga i dalje voleti i postovati kao i do sad, i nikad ga nece zaboraviti...

Djuka

pre 15 godina

Diari hvala na svemu mada bih voleo da ostane do zime. Po meni treba dovesti Eugena Sepuju iz Cukarickog na njegovo mesto. Dao je 11 golova do sad. Radi se o odlicnom igracu. O i Ignjovski su jedini iz nase lige koje vredi dovesti u PFC.
ALi zamislite tandem Diara - Sepuja.

http://www.youtube.com/watch?v=7rs5tIY0JQY&feature=related

P_F_C

pre 15 godina

Nadam se da ce u svom poslednjem vecitom derbiju(ako uopste ovi prodju u finale)da nam donese titulu u kupu i da opet zabije het-trik u finalu ko prosle godine i da se posteno oprosti od crno belog dresa a mi grobari posteno da mu se zahvalimo za sve sto je uradio za nas.Moramo razumeti Dijaru ipak mu je mesto u boljoj ligi mada Dijara ce sigurno preci u bolju ligu ali ne i u bolji klub.I mislim da bi stvarno trebalo dovesti Kezmana mislim da bi i on to zeleo.

Brus Willis

pre 15 godina

I samo da podsetim one koji su zaboravili.... 50 % od njegovog transfera ide menadzeru! Takav je bio dil kad je dosao za 50000 eura! Cisto da se zna. Ali ipak obavezno prodajte ako ima solidna ponuda!

Dr Undertaker

pre 15 godina

Evo,i ja mislim da sam se odužio našem fudbalu i da je vreme da predjem u Barselonu.Problem je samo što se,izgleda, i barselona nešto pita

IVORY

pre 15 godina

LIGA SAMPIONA pa mozes da ides gde hoces + ima tad da nabijes i cenu. Ostani lepo do zime pa ako udjemo u LS super ako ne nikom nista

Ja ili neko drugi

pre 15 godina

(Arch, 3. maj 2009 09:44)
Najnormalniji komentar!
Dijara hvala ti za sve, zelim ti puno srece ma gde posle Partizana igrao!

PFC

pre 15 godina

E ovako,ako i Diarra ostane,Partizan za LS mora dovesti bar 2 iskusna igraca extra klase,veznog i napadaca.Mislim da Brezancic moze da zameni Obrada,a Obrada bi prodao,jedino za cenu vecu od 7 miliona.A ako prodamo Lamina trebace nam 2 napadaca extra klase,ja bi licno najvise voleo da jedan od ta 2 bude Mateja Kezman.I sto se mene tice prodao bi Obrada za nekih 7.5 miliona i od tih para doveo Kezmana i jos jednog ili,ako Diarra ode 2 extra igraca.Realno ako neko za Mambu ponudi 4 miliona,ja bi ga pustio.Jer moze recimo da bude i solucija da prodamo Diarru za 4 miliona,a onda zadrzimo Obradovica i od para dobijenih od Diarre dovedemo Kezmana i jos jednog iskusnog,vrhunskog igraca,sto bi po meni bilo najbolje.A plasi me malo TOmic sa njegovim igracima iz nase lige,u nasoj ligi da dovedemo jedino malog Ignjovskog i eventualno Lazovica iz Borca i to je to.Nikako ne smemo da dovodimo igrace za LS iz nase lige,jer u njoj nema takvih,kazem eventualno Ignjovskog i Lazovica,za buducnost,jer ce oni za 2-3 godine,pogotovo mali Ignjovski biti veliki igraci,a pojacanja od kojih se odmah trazi rezultat i koja ce odmah moci da nas kvalitetom odvedu u LS treba traziti u inostranstvu,pogotovo medju nasim igracima u inostranstvu(Smiljanic,Lovre,Drincic,Kezman,Ilic),mozda najbolje Kezman i Ilic ili Smiljanic.Tako da Ivane pamet u glavu,iskustvo i kvalitet za LS!Dovedi ti nama 2-3 iskusna,vrhunska igraca,a onda se okreni dovodjenju mladih talenata iz nase lige.

FRUSTRACIJA

pre 15 godina

E pa sine o tome si trebao da razmisljas kad si prosle godine potpisao cetvorogodisnji ugovor!Zao mi je ,al sad se ne pitas ti nego klub...

scepan mali

pre 15 godina

Pametan potez Dijare, uostalom to je fudbal, samo u najvecim svetskim klubovima se desavaju Raul, Maldini, Del Pjero... Ostavio je definitivno trag u srpskom fudbalu, ali se recimo nije uopste snasao prethodno u Beiri Mar! Njegov naredni angazman ce pokazati da li je to bila prolazna slaba epizoda i vredno iskustvo, ili je Dijara limitiran za nivo Partizana i srpske lige, ali ne i za jacu konkurenciju, videcemo! Ja da sam bio na njegovom mestu otisao bih onog momenta kada ga je onaj bolid od coveka, nazovi navijac Partizana, osamario u klupskom autobusu, ali je Dijara ocigledno sve istrpeo i dao klubu mnogo vise nego sto ovaj zasluzuje, barem kada se radi o navijacima, ali je to i dokaz da Partizan ima sposobno rukovodstvo cim su ga dve godine uspeli zadrzati u Beogradu (setite se i ispada brojnih pojedinaca u Cacku).
Srecno Lamin, sve najbolje u daljoj karijeri!

utzo

pre 15 godina

Partizan dobija samo polovinu para od transfera Dijare!
Kada je dolazio placen je 150.000 evra, a kako je klub bio u problemima, imali su samo za polovinu a druga polovina je u vlasnistvu neke menadzerske firme. Steta, ali i ovako se isplatio...

Dragan

pre 15 godina

@PFC
Izvini momak, jel milioni rastu na grani? Ajde uberi i meni 2-3 molim te.

@Zenevljanin
G-dine sa jezera, vi verovatno znate da se ugovor moze raskinuti sporazumno u svakoj zemlji sveta (ne samo u Srbiji) u svakom trenutku, samo ako sporazuma ima.

No salu na stranu. Nisam Partizanovac, ali mislim da je ovo dobro za Partizan. Momak je dosao i u prethodne dve godine dobro odigrao, cena mu je porasla, moze lepo da se proda, i mislim da Partizan moze lepo da zaradi na svemu tome. Liga sampiona? Od sveg srca bih voleo da Partizan udje u LS, i mislim da vam trebaju jedno 2-3 dobra fudbalera za takvo nesto.
Pozdrav svima!

bbb zagreb

pre 15 godina

I s kime ćete vi pobijditi Dinamo Zagreb ako se sretnemo, sa dječjim vrtićem koji će vam ostati. U igri,parama i navijanju ste iza nas! Jedva čekam izvlačenje..možda ne bude 5:0,ali 6:2 kao barca jučer, bi moglo!

realnooooooo

pre 15 godina

iz pouzdanih izvora znam da diara navija za zvezdu jos od kad je dosao u zrinjski...bio je par puta na marakani dok je igrao u zrinjskom...vodili da drugari..kad je zvezda igrala sa romom..

naravno da ce ode od vas..pa sta mislite, da je lud da ostane ovde...zadrzcate moreiru,koji ima 32 god... samo penzionere mozete da zadrzite..

jedino sto vam valja je obradovic i diara...a oni odlaze...

sto se tice sepue..ne zanosite se..taj nije skupio 10 minuta u vosi..cim je dao par golu jagodini i ostalim papcima, odmah je ekstra..

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Partizanu je potreban igrac koji ce da trese mreze u evro-takmicenjima,a ne samo u domacoj ligi.
Dijara je extra igrac.I tu nema sta da se kaze.
Ali kad smo igrali Evropu nigde ga nije bilo,prosecan stoper ga je "spakovao"...
Partizan treba da ga proda,ali onda da dovede barem istog kvaliteta igraca i fizicki mnogo jaceg.
Judzin Sepuja je za mene pravo resenje.On je jak i brz,i ume da igra....a uz njega Washington,ili Bogunovic......i bice dosta.
Inace Obradovica treba zadrzati,a Juca,Fejsa i Stevanovic bi "mogli" da menjaju sredinu.....
Trebaju nam bolji od njih....
Mada Juci svaka cast.....

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 15 godina

Dijara , sve najbolje tebi, tvojoj porodici i zelim ti srecnu i blistavu karijeru ! Hvala sto si dosao u Partizan . Bog te doveo , i tvoje je da ostajes koliko hoces : Taribo West godinu dana, Lotar Mateus godinu dana, Moreira i ti 2 i vise godine....Juca ? Vise novca ces dobiti na zapadu, ali skaces sa konja na magarca -- vise novca, manje sentimentalnosti ! video sam celo ovo prolece , da se Dijara ne....trudi kao jesenas , i da je bio malo skoncentrisanji vec bi imao 28 datih golova....lagano ! Hvala ti za golove, pobede, i Partizan ce dobiti nesto novca od ....tvog odlaska , pa cemo videti sad gde je i srce Juce -- da li idi , ili ostaje ? Ti si profesionalac , i zelim ti sve najbolje ! Mislim da ce sad zvezdasi udahnuti i .....bolje spavati, osim ako im Partizan ne uzima Klea i uparuje sa Washingtonom i Skuleticem ...na jesen ! Da te Bog blagoslovi, pazi i zdravlje da imas ! Bog voli hrabre, verne i postene !

moje ime

pre 15 godina

Darko


A to bi ti htio,jeli?Da hajduk bude prvi i da se zvezda raspadne,igraj ti loto momak,prije ćeš na lotu dobit nego ti se išta od toga ostvari

vlado

pre 15 godina

Diarra Hvala ti na svemu! Da si ti nama ziv i zdrav! Sve najbolje! I nisi jedni! Imacemo mi jos jacih i nadam se tri puta boljih igraca...!

bane

pre 15 godina

hvala ti Dijara na golovima i sto si nas toliko puta obradovao ali idi brate mili kad vec toliko hoces.samo znaj da sa egzistencijom dobijas cement,vodu i pesak za jednu lepu klupu u getafeu,deportivu ili malagi.od tvojih para dovescemo,nadam se boljeg i privrzenijeg igraca.

p*f*c

pre 15 godina

Bilo bi vreme da odes,da nije Moreire,koji te kljuka loptama,ne bi dao ti ni jedan gool!!NiKad nista nisi uradio sam,sve su ti pakovali,tvoje je bilo samo da ga uteras. Ima PACO klinaca iz omladinskog pogona,a ne da dovodi koje kake budale. Puna nam je liga stranaca,daje bre,hocu da vidim nasu decu!!Tako da , putuj igumane!!!

nikola

pre 15 godina

Bilo bi normalno da funkcioneri Partizana zadrže Dijaru još ove sezone, da mu platu najmanje utrostruče i potrude se da udju u ligu šampiona. Ovako uvek pred ulazak u ligu šampuiona ostanemo bez najboljih igrača. Biće još ponuda,sigurno se više može dobiti nego izgubiti. Lično mislim da Partizan vode nesposobni ljudi. Nijedan postignuti gol, nijedan bod u kvalifikacijama kupa uefa,brzo završena škola Jokana kod Vermeza da kumovski sedne na klupu Velikog Partizana. Koliko tu trba imati pameti ili voljeti partizan da se tako uradi. Partizan Grobarima znači sve, a nekima samo još jedno "javno"preduzeće za čerupanje!
VOLIM PARTIZAN

bbb zagreb

pre 15 godina

I s kime ćete vi pobijditi Dinamo Zagreb ako se sretnemo, sa dječjim vrtićem koji će vam ostati. U igri,parama i navijanju ste iza nas! Jedva čekam izvlačenje..možda ne bude 5:0,ali 6:2 kao barca jučer, bi moglo!

FRUSTRACIJA

pre 15 godina

E pa sine o tome si trebao da razmisljas kad si prosle godine potpisao cetvorogodisnji ugovor!Zao mi je ,al sad se ne pitas ti nego klub...

realnooooooo

pre 15 godina

iz pouzdanih izvora znam da diara navija za zvezdu jos od kad je dosao u zrinjski...bio je par puta na marakani dok je igrao u zrinjskom...vodili da drugari..kad je zvezda igrala sa romom..

naravno da ce ode od vas..pa sta mislite, da je lud da ostane ovde...zadrzcate moreiru,koji ima 32 god... samo penzionere mozete da zadrzite..

jedino sto vam valja je obradovic i diara...a oni odlaze...

sto se tice sepue..ne zanosite se..taj nije skupio 10 minuta u vosi..cim je dao par golu jagodini i ostalim papcima, odmah je ekstra..

shemale

pre 15 godina

apsolutno los i limitiran igrac kom osim brzine ne vidim niti jednu drugu fudbalsku vrlinu. realno igrac za nasu ligu i to je to.

washington mozda trenutno deluje losiji od njega, ali sam siguran da ce posle priprema biti bar za dva koplja ispred istog.
vreme je za prodaju.. naravno diara, zuka a sa njima i obradovic.. decko je poleteo, u reprezentaciji i partizanu to nije isti decko. trenutno u glavi mu je samo kako da sacuva noge i ptalja utakmice.. a sto se tice zuke, pa na tom mestu igra raca petrovic koji je za njega i fejsu izmislio fudbal.. hvala vam, dovidjenja

samo jos jedan napadac pored ze-a (ali da to nije presmesni brana ilic) i to je sigurna liga sampiona

Ženevljanin

pre 15 godina

Kakav je to "ugovor do 2012", ako može tek tako da ode tri godine ranije? Izgleda da je i Dijara shvatio da se u "pravnoj državi" Srbiji sve može.:-) Inače, mislim da bi ga mogli zadržati sledećim argumentom: "srpska liga je smešna, to ti neće bitno dići cenu... ali kad napravimo čudo i uđemo u final four u ligi šampiona, a ti daš 4-5 komada..."

Giga

pre 15 godina

Volim Dijaru ali ovo je jako neozbiljno da izjavi jer Partizan je veliki klub i treba da ga klub kazni zbog ove izjave.Neka sedne pa razgovara sa Tomicem,a ne Tomic i Djuric izjavljuju kako Dijara ostaje,a Dijara u novinama izjavljuje kako odlazi.ko je tu lud?
mada posle ove izjave mi ni nije zao,nek se tera i uzme te pare,i onako ce sedeti na klupi u bilo kojoj jacoj ligi osim ako ode u rusiju ili tursku.

Pokretna_Apoteka

pre 15 godina

I naravno, prodace ga za par miliona a kupiti nekog za 100-200 000 a onda pucati na Ligu shampiona (bez Ljajica, Dijare-je... ko je sledeci?)

Darko

pre 15 godina

Idi...nadam se da ce Partizan od para koje dobije za tebe kupiti boljeg golgetera...komsije se rugaju, a ja stvarno ne vidim zasto...gledajte u svoje dvoriste, crveni...

Plikuscht

pre 15 godina

Pa sad ...

Sa jedne strane ... ne pita se on tu bas mnogo. 'Tek' je dve sezone tu, a ima ugovor na jos tri. Ako redovno dobija platu (a dobija) on ugovor ne moze jednostrano raskinuti i zapaliti, tako da se tu pita Partizan.

Sa druge strane, taj je ugovor skoro produzen i verovatno je tada i pao neki dogovor izmedju igraca, menadzera i kluba da se ta gimnastika odradi - produzi se ugovor na dosta godina da bi se zacepila cena prilikom prodaje, ali se svi razumeju da ce klub pustiti igraca da ide.
Takodje, decko je u pravu. Nema on sta vise ovde da trazi i ne moze da napreduje dalje. Za dve godine pedesetak golova, dve titule, verovatno dva kupa, prvi strelac prvenstva ... to je to. Nema dalje. Nisu bas velike sanse da on sledece sezone napreduje vise nego ove.

I to je to prokletstvo ... ne Partizana, vec ove nase paradajz lige. Toliko je losa, da cim neko malo odskoci on treba da ide ukoliko zeli da napreduje. Igraci nam i odlaze mladi, sa 22, 23 godine ne zato sto su roblje, vec sta ce da nauce ovde u narednim godinama i igrajuci protiv koga!? Obilazeci prigradske i seoske stadione protiv timova koji igraju bunker? Vece su sanse da izlome potkolenice nego da fudbalerski napreduju.

Arch

pre 15 godina

Podrzavam. Voleo bih da ostane ali ga razumem, covek je osvojio tri trofeja, (mozda i cetvrti do kraja sezone), dve godine uzastopno je najbolji strelac lige i doslo je do zasicenja. Zato je bolje da ide nego da igra na silu, jer se rezultati takve igre vide kod CZ.
Hvala za titule i za golove, posebno protiv Zvezde.

loshemi

pre 15 godina

Svi koji vredjaju Dijaru,trebalo bi da znaju da je covek jedan od glavnih razloga sto smo najbolji,tako da bi ga po svaku cenu trebalo zadrzati bar do januara..Ako ne zeli da ostane i to razumem,covek jos najvise cetiri,pet sezona moze da odigra na ovom nivou,ako ne i bolje..Lepe nam je trenutke priustio,medjutim za ono sto bi ja voleo,a to je liga sampiona morao bi i on da ostane i da dodju 4 kvalitetna igraca i moram ovo reci,Jokan da ode..Treba nam bolji trener inace nam se smesi samo borba za titulu i prvi krug UEFA KUPA..Nadam se da gresim ali u svakom slucaju ja sam na JUGU i nadam se svim srcem.. NAPRED PARTIZAN!!!!

Van Der Berg

pre 15 godina

ljudi, hajde da se malo spustimo na planetu zemlju.

zasto bi, pobogu, senegalac dijara bio privrzen i vezan za fk partizan? to je isto kao ocekivati da, recimo, obradovic ode u fk skonto riga i tamo ocekuju da on da zivot za njih. naravno da diara zeli da ode, a zasto bi ostajao?

on je samo jos jedan mediokritet koji je dosao u mediokritetski klub (nazalost, partizan je veliki klub samo jos u glavama ponekih navijaca), odigrao dvije dobre sezone u katastrofalno slaboj ligi, i sad misli da ce barselona po kratkom postupku da se rijesi anrija i etoa i pocne da igru bazira na njemu. ni prvi ni posljednji koji ce otici i nece nista postici.

mi jedino treba da budemo bijesni na svoj klub. naravno, opet se pokazalo da tomic laze da ce da sacuva ovaj tim. smijesno je ocekivati da ce on odrijesiti kesu za neku kvalitetnu zamjenu za dijaru, pa taman dobio i 20 miliona eura od dijare. opet ce biti "ah, pa nama pare trebaju da prezivljavamo". za nasu "super ligu" dosta ce biti i neki besplatni igrac ofk beograda, jagodine ili cega li vec.
posljednji koji su odrijesili kesu s namjerom da naprave ozbiljan tim bili su, za nepovjerovati i ma koliko se i meni povracalo od toga, zeka i bjeka. sve poslije toga se svelo na pokusaje sitne zarade (uzmi besplatno, prodaj jeftino) na imenu partizana, bez ikakvih ambicija da se napravi dalekosezniji plan za gradjenje tima koji bi postigao bilo kakav uspjeh van naseg sela i kupljenih sudija, pa makar to bilo i ozbiljnije igranje u ligi uefa.

nazalost, tako stoje stvari. provincijalizam vlada nasim fudbalom, ne samo u partizanu.

boki

pre 15 godina

naravno da nece ali mozda ga opet ubijede mozda do januara...
ali ako vec mora da ide onda bi logicno bilo da dovedemo Kezmana!
steta za tandem dijara-moreira

dex

pre 15 godina

@bane

E jeste vi grobari cudni... Vi nama prebacujete za Bari, a ovamo ste umisljene velicine, i vecito u oblacima... Pa naravno da ce da ide u veci klub! I Zvezda i Partizan su trenutno mali klubovi. Naravno da ce da ode tamo gde ce ga vise placati, i naravno da se od stranaca ne moze ocekivati privrzenost, kada ti ni sopstvena deca nisu privrzena! Sta ocekujes? Da ostane 10 godina? Zasto ako ima ponudu za vise para?

Balansero

pre 15 godina

Diara je ucinio za Partizan kao retko koji igrac, pogotovo stranac. Dosao je za male pare, uvek odradio svoj posao kako treba (nadavao se golova) i sad ce klub jos i da zaradi na njemu jer je pod ugovorom. Sta jos ocekivati od jednog igraca?
Svaka cast majstore, puno srece u daljoj karijeri.

markonato

pre 15 godina

Mamba...hvala na svemu, ispao si dzek kada si ostao prosle godine a uz to i produzio ugovor, tako da ces Partizanu ostaviti par miliona za uspomenu...nedostajaces nam sledece godine u LS !

Milos

pre 15 godina

Tomicu reaguj!Ako ode on i ode Obradovic,bice dobro da prodjemo i 3.kolo kvalifikacija ponovice se Artmedija 100 sansi niko da da gol!Nemoj da Bogunovic sada bude ko onda Grubjesic!Dzabe nam i Almani da Silva Moreira ako nema kome da doda,iskren da budem Vasington je dobar,ali sam je prosek-proseka,Brezancicem menjati Obradovica je resenje za nasu ligu,ali ne za Ligu sampiona!Ljudi ja nisam siguran da ovaj tim i bez odlazaka moze da udje u LS.
Tomicu spasavaj Partizan ova godina je osecam prekretnica ako mi jos vise finansijski ojacamo nece moci komsije jos 20 godina da nam uzmu titulu.Pamet u glavu,dajte mu vise para!

perinac

pre 15 godina

I ja volim partizan! mali ste klub grobari, naravno da ce da ide...
(lud i zbunjen, 3. maj 2009 09:19)

Mi cemo u buducnosti barem imati klub, za razliku od tebe ;)

Soweto

pre 15 godina

Ako je ovo istina, i ako stvarno ode, želim mu svu sreću i puno uspeha u daljoj karijeri. Ako Partizan ne može da mu plati koliko bi platio neki drugi klub, onda je bolje da crno-beli iskoriste to što ima ugovor do 2012. i uzme za njega dobro obeštećenje. Po transfermarktu on sada vredi 3 i po miliona evra. Diara je OK momak i zaslužuje da naplati svoju veštinu. Isto tako je činjenica da bi PFC od obeštećenja mogao da kupi još boljeg centarfora koji bi odmah mogao da uleti na upražnjeno mesto. Nadam se da Tomić u ovoj situaciji neće biti tvrdoglav i da će dovesti stranca, jer u našoj ligi ne vidim špic igrača dovoljno dobrog da igra CL. I aman ljudi, u redu su brazilci, ali u Meksiku ima sjajnih mladih igrača kojima cena nije previsoka a željni su dokazivanja. Samo neka je dr. Mo organizator igre i Partizan od čitavog aranžmana može samo da profitira.

Dr Undertaker

pre 15 godina

Evo,i ja mislim da sam se odužio našem fudbalu i da je vreme da predjem u Barselonu.Problem je samo što se,izgleda, i barselona nešto pita

JF

pre 15 godina

alo ljudi sta vam je, sta ga ocrnjujete sad...okej, i meni je zao al covek nam je priustio tolko radosti da zasluzuje nase postovanje do groba!!!
i meni je zao sto ide, al nek mu je sa srecom!

jug

Lud zbunjen normalan

pre 15 godina

Komentar sa nickom Lud pa covece Napoli je 3 puta veci klub od Partizana jer ti znas da je Maradona igrao za Napoli i da tamo ode to bi bilo super za njega, nemoj se zavaravati nas i klubovi niti su veliki niti imaju para. Pa covek u inostranstvu ce imati bar duplo vecu platu nego ovde. Pravi primer je Vidic covek prima platu koju ovde ne bi zaradio ni za 10 godina. Znaci ako ima ponudu treba ga pustiti da covek malo i zaradi.

PFC

pre 15 godina

E ovako,ako i Diarra ostane,Partizan za LS mora dovesti bar 2 iskusna igraca extra klase,veznog i napadaca.Mislim da Brezancic moze da zameni Obrada,a Obrada bi prodao,jedino za cenu vecu od 7 miliona.A ako prodamo Lamina trebace nam 2 napadaca extra klase,ja bi licno najvise voleo da jedan od ta 2 bude Mateja Kezman.I sto se mene tice prodao bi Obrada za nekih 7.5 miliona i od tih para doveo Kezmana i jos jednog ili,ako Diarra ode 2 extra igraca.Realno ako neko za Mambu ponudi 4 miliona,ja bi ga pustio.Jer moze recimo da bude i solucija da prodamo Diarru za 4 miliona,a onda zadrzimo Obradovica i od para dobijenih od Diarre dovedemo Kezmana i jos jednog iskusnog,vrhunskog igraca,sto bi po meni bilo najbolje.A plasi me malo TOmic sa njegovim igracima iz nase lige,u nasoj ligi da dovedemo jedino malog Ignjovskog i eventualno Lazovica iz Borca i to je to.Nikako ne smemo da dovodimo igrace za LS iz nase lige,jer u njoj nema takvih,kazem eventualno Ignjovskog i Lazovica,za buducnost,jer ce oni za 2-3 godine,pogotovo mali Ignjovski biti veliki igraci,a pojacanja od kojih se odmah trazi rezultat i koja ce odmah moci da nas kvalitetom odvedu u LS treba traziti u inostranstvu,pogotovo medju nasim igracima u inostranstvu(Smiljanic,Lovre,Drincic,Kezman,Ilic),mozda najbolje Kezman i Ilic ili Smiljanic.Tako da Ivane pamet u glavu,iskustvo i kvalitet za LS!Dovedi ti nama 2-3 iskusna,vrhunska igraca,a onda se okreni dovodjenju mladih talenata iz nase lige.

moje ime

pre 15 godina

Darko


A to bi ti htio,jeli?Da hajduk bude prvi i da se zvezda raspadne,igraj ti loto momak,prije ćeš na lotu dobit nego ti se išta od toga ostvari

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Хвала Дијара за све радости! Желим ти све најбоље у даљој каријери. Да будеш здрав, срећан и да зарадиш тај новац за себе и своје најближе...

C

pre 15 godina

Ne znam cemu toliks mslodusnost. Pa iz Partizana su odlazili mnogi igraci koji su trebali da budu mnogo privrzeniji, ako to uopste postoji u profi sportu, Partizanu. Covek je odigrao sto je odigrao, hvala mu, sigurno bi rezultati bili losiji, a sada mu je vreme da se egzistencijalno obezbedi.
Nista cudno, sem ovog lud-zbunjenog,koji ce tek da bude zbunjen sledece sezone i sledece i sledece i sledece i......

branek

pre 15 godina

Iskreno, razumem te, i želim ti sreću, međutim... Partizan je veliki klub, potpisao si ugovor i sad si vezan ugovorom... Ako neko drugi dobro ideš, ako ne, ostaješ. Jednostavno je tako, i tako je svugde u svetu pa i kod nas!
Niko te nikad voleti neće...

Darko

pre 15 godina

A vidi BBB kako se pale...Hajduk ce biti u kvalifikacijama za LŠ, ne Dinamo, vi ćete možda sa Zvezdom, ako budu postajali na leto...

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Putuj igumane a Tomic nek dovede lepo Kezhmana,koliko god da mu je karijera u padu,on je za nashu ligu Kristiano Ronaldo tako da tu nece biti mnogo polemike...

Brus Willis

pre 15 godina

Ziv bio sto godina! Ako ima neka lepa ponuda obavezno prodaja, sad je pravi trenutak, a da se ne lazemo nije Dijara Anri...ok je za nasu ligu ali realno treba mu 5 100% sansi da bi dao gol. Da me neko ne razume pogresno, svaka mu cast za sve treba i u ovoj ligi dati 44 gola za 2 sezone ali ako moze da se zaradi obavezno prodaja jer sledece godine mozda necemo dobiti nista! Pa prekomanda onog malog ALexa Dos Santosa sto je letos bio na pripremama, jako je slican tip napadaca kao i Diara pa godinu dve i zarada na njemu i tako u grug! Na zalost to je jedini nacin da se lepo zaradi kod nas-prodaja igraca kada su u najboljoj formi jer kroz samo mesec dana moze visestruko da padne cena! I jos jednom- ziv bio Diara!

PFC

pre 15 godina

Mislim da je sasvim ok, da Diara ide. dosta je odigrao u klubu, a po novim pravilima necemo moci imati vise od 5 stranaca. od njegovog transfera da vratimo Lazovica ili Kezmana.
Nek ti je sa srecom lafcino :O)

scepan mali

pre 15 godina

Pametan potez Dijare, uostalom to je fudbal, samo u najvecim svetskim klubovima se desavaju Raul, Maldini, Del Pjero... Ostavio je definitivno trag u srpskom fudbalu, ali se recimo nije uopste snasao prethodno u Beiri Mar! Njegov naredni angazman ce pokazati da li je to bila prolazna slaba epizoda i vredno iskustvo, ili je Dijara limitiran za nivo Partizana i srpske lige, ali ne i za jacu konkurenciju, videcemo! Ja da sam bio na njegovom mestu otisao bih onog momenta kada ga je onaj bolid od coveka, nazovi navijac Partizana, osamario u klupskom autobusu, ali je Dijara ocigledno sve istrpeo i dao klubu mnogo vise nego sto ovaj zasluzuje, barem kada se radi o navijacima, ali je to i dokaz da Partizan ima sposobno rukovodstvo cim su ga dve godine uspeli zadrzati u Beogradu (setite se i ispada brojnih pojedinaca u Cacku).
Srecno Lamin, sve najbolje u daljoj karijeri!

mikicar

pre 15 godina

U potpunosti te razumem, krajnje racionalno razmisljanje, hvala ti na svemu i srecan put.
Kad bi ostao makar za polusezonu zbog kvalifikacija bilo bi lepo :)

Pedja

pre 15 godina

Ma neka ide, zasluzio je decko. Potpuno je u pravu, ne moze se graditi karijera u ovoj beton ligi. Ne treba sada mi grobari da se ljutimo na njega. Pozdrav za Diaru, ubicu ......!

vojkanDj.

pre 15 godina

Ako vec nismo u mogucnosti da ga zadrzimo, neka ide, ali uz adekvatno obestecenje. Mada, mislim da bi novo povecanje plate sigurno ubedilo Dijaru da ostane jos jednu polusezonu u Partizanu.

patriota

pre 15 godina

Sta vi ljudi ocekujete od njega?Dao je Partizanu sto ni jedan domaci igrac nije godinama...Dovoljno je samo vidjeti zalaganje i pozrtvovanost na terenu i da sve bude jasno.Svaka cast na prikazanom Dijara,hvala ti za sve sto si pruzio Partizanu.Zelim ti da u ova luda vremena obezbjedis egzistenciju sebi i svojoj familiji.
Ne okreci se za ovim tako reci NAVIJACIMA sto sjede uvaljeni u fotelje prateci Partizanove meceve,dok im mama sprema veceru i sipa mlijeko u casu...Idi trbuhom za kruhom,svoje si u Partizanu odradio,i vise nego dobro.

citaj Tomicu

pre 15 godina

Prodati Dijaru za minimum 3 milki a verovatno i vise...Dovesti od tih para Aleksica iz Vojvodine(2 miliona) i vratiti kezmana za milionce....moze da udje tu i neka para od Obradovica ako zafali...ali Kezman je resenje za Ligu Sampiona a Aleksic za buducnost jer ce posle 2 god provedenih u Partizanu njegova cena biti u najgoru ruku kao Joveticava tj. Partizan bi uzeo za njega preko 7 miliona

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Partizanu je potreban igrac koji ce da trese mreze u evro-takmicenjima,a ne samo u domacoj ligi.
Dijara je extra igrac.I tu nema sta da se kaze.
Ali kad smo igrali Evropu nigde ga nije bilo,prosecan stoper ga je "spakovao"...
Partizan treba da ga proda,ali onda da dovede barem istog kvaliteta igraca i fizicki mnogo jaceg.
Judzin Sepuja je za mene pravo resenje.On je jak i brz,i ume da igra....a uz njega Washington,ili Bogunovic......i bice dosta.
Inace Obradovica treba zadrzati,a Juca,Fejsa i Stevanovic bi "mogli" da menjaju sredinu.....
Trebaju nam bolji od njih....
Mada Juci svaka cast.....

zoran

pre 15 godina

"Smatram da je sad trenutak da to unovčim dobrim ugovorom i obezbedim egzistenciju familiji i sebi"


posteno.


Bilo bi dobro da su ovakvi igraci cesta pojava u srpskom fudbalu, bili nasi ili stranci. Partizan i Zveda pod hitno na berzu, a policija i pravosudje da omoguce normalnim ljudima da posecuju utakmice bez straha od nasilja. Tako, za koju godinu, mozemo ocekivati da ovakvi i bolji ostaju.

Grobari SM

pre 15 godina

Ovo je sasvim normalno i dobro za Partizan. Tako je u savremenom fudbalu igra se radi para i zaradjuje se na prodaji igraca. Dosada su cesto igraci odlazili bez obestecenja, ali je uprava napravila dobar potez kad je potpisala ugovor do 2012. pa je to sad stiglo na naplatu. Sad za te novce treba angazovati mladog igraca na kojem ce se opet moci zaraditi, i jednog iskusnijeg, voleo bih da to bude Kezman.
Partizan je pravi evropski klub, koji svake godine ima sta da proda i zaradi.

simke

pre 15 godina

Ako tako zeli,treba ga ispostovati.Mislim da je dao dosta klubu i zasluzio je da se finansijski obezbedi.Uostalom,u napadu imamo i Bogunovica i Ilica koji su slicni Diari,a tu je i Vasington za kojeg mislim da je nesto sto nikad nismo imali,samo da ga Jokan pametno iskoristi.A ako se uprava malo otvori mozemo da dovedemo i boljeg igraca od Diare,tako da uopste ne vidim problem sto se tice ove teme.

Brus Willis

pre 15 godina

I samo da podsetim one koji su zaboravili.... 50 % od njegovog transfera ide menadzeru! Takav je bio dil kad je dosao za 50000 eura! Cisto da se zna. Ali ipak obavezno prodajte ako ima solidna ponuda!

Djuka

pre 15 godina

Diari hvala na svemu mada bih voleo da ostane do zime. Po meni treba dovesti Eugena Sepuju iz Cukarickog na njegovo mesto. Dao je 11 golova do sad. Radi se o odlicnom igracu. O i Ignjovski su jedini iz nase lige koje vredi dovesti u PFC.
ALi zamislite tandem Diara - Sepuja.

http://www.youtube.com/watch?v=7rs5tIY0JQY&feature=related

utzo

pre 15 godina

Partizan dobija samo polovinu para od transfera Dijare!
Kada je dolazio placen je 150.000 evra, a kako je klub bio u problemima, imali su samo za polovinu a druga polovina je u vlasnistvu neke menadzerske firme. Steta, ali i ovako se isplatio...

oran saq Cubure

pre 15 godina

Ako ima samo duplo vecu ponudu, treba da ode,a verujem da ce i Partizan finansijski dobro proci. Jos nisu sazreli uslovi da mozemo da zadrzimo koga zelimo.
Srecan put i hvala za sve !

baldhawk

pre 15 godina

Ljudi,ako nekom ne treba zameriti sto ide onda je to on! Pa covek je stvarno sve uradio i normalno je da zeli da zaradi,to uopste ne treba shvatati pogresno! A jos nije ni odavde,koliko je nasih zvezda u momentu odmah iskoristilo priliku da ode... Hvala za sve!!! tj hocu i kup :)

nenad73

pre 15 godina

Ovo je realnost,Dijara je veliki covek i veliki fudbaler.Mnogo je dao Partizanu i pokazao kako se ostavlja srce na terenu.Partizan dugo nije imao centarfora takvih mogucnosti kao sto je Lamin Dijara.Ipak moramo razumeti i njegovu potrebu da u ovim godinama potpise ugovor vredan nekoliko miliona i resi finansijske probleme.Nadam se da ce ugovor biti dobar i da ce dijara pokazati svoje kvalitete u Spaniji jer su njegove mogucnosti ogromne.Srecno majstore i hvala ti za sve divne trenutke koje si nam poklonio.

iskren

pre 15 godina

Care, zaduzio si nas golovima i zalaganjem kakvo ne vidjamo od mnogih domacih fudbalera koji bi "morali" da vole svoj klub i bore se za njega. Ko kaze i jednu ruznu rec za tebe, taj nema pojma o fudbalu. Hvala ti za sve lepo sto si dao nasem jadnom fudbalu, za sve golove protiv komsinice i ako si vec resio da ides, neka ti je srecan put i prijatno ti bilo u bogatijem klubu. Sumnjam da ce iko da te prihvati bolje nego sto si bio prihvacen ovde, pa se nadam da ce ti Partizan i Grobari ostati u najboljem secanju. Ako budes u odlicnoj formi i dajes golove kad budes sebi i porodici obezbedio egzistenciju, siguran sam da bi Grobari voleli da ovde zavrsis svoju karijeru.

Srecno crna mambo!

CUBI NOVI GRAD Rep.Srpska

pre 15 godina

Diarra hvala na svemu sto si dao za PFC,nadam se da ces postici bar jos jedan gol u derbiju i mozes da ides!Neki nasi klinci idu poslje 1sezone,on nas je bar ispostovao!Idi i sretno ti bilo...Grobari s tobom sve do pobede,alee...Kezman dodji u PFC da te Tata hrani loptama!

Dali_Linz

pre 15 godina

cekaj brate da udjemo u ligu prvaka, odigramo dobro, pa na zimu idi.....mislim da su navijaci zasluzili da ih uvedes u ligu prvaka....

DBZ

pre 15 godina

Prokleto je inostranstvo i evro sto sjaaaa, sta mi vredi tvoja slika, kad golove nemam jaaa... Dijara, Dijaraaa... Ne, stvarno, svako dobro majstore, takva su pravila.
Bilo bi fenomenalno kad bi sledece godine u ovo vreme neki Partizanov talentovani omladinac postigao ovoliko golova. Bice sve OK, kao i do sada...

Ja ili neko drugi

pre 15 godina

(Arch, 3. maj 2009 09:44)
Najnormalniji komentar!
Dijara hvala ti za sve, zelim ti puno srece ma gde posle Partizana igrao!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 15 godina

Dijara , sve najbolje tebi, tvojoj porodici i zelim ti srecnu i blistavu karijeru ! Hvala sto si dosao u Partizan . Bog te doveo , i tvoje je da ostajes koliko hoces : Taribo West godinu dana, Lotar Mateus godinu dana, Moreira i ti 2 i vise godine....Juca ? Vise novca ces dobiti na zapadu, ali skaces sa konja na magarca -- vise novca, manje sentimentalnosti ! video sam celo ovo prolece , da se Dijara ne....trudi kao jesenas , i da je bio malo skoncentrisanji vec bi imao 28 datih golova....lagano ! Hvala ti za golove, pobede, i Partizan ce dobiti nesto novca od ....tvog odlaska , pa cemo videti sad gde je i srce Juce -- da li idi , ili ostaje ? Ti si profesionalac , i zelim ti sve najbolje ! Mislim da ce sad zvezdasi udahnuti i .....bolje spavati, osim ako im Partizan ne uzima Klea i uparuje sa Washingtonom i Skuleticem ...na jesen ! Da te Bog blagoslovi, pazi i zdravlje da imas ! Bog voli hrabre, verne i postene !

Si'T'jwa

pre 15 godina

E, 'ajde sad, pa lako je pricati price iz fotelje...a neka mi se javi jedan koji ne bi otisao za 3x vece pare...nemojmo o glupostima, fudbal je biznis, oni su napustili skolu, i izabrali fudbal kao nacin zarade...njima je svejedno gde igraju, u pitanju je novac, i to je razumljivo...

IVORY

pre 15 godina

LIGA SAMPIONA pa mozes da ides gde hoces + ima tad da nabijes i cenu. Ostani lepo do zime pa ako udjemo u LS super ako ne nikom nista

Comi_SC

pre 15 godina

Sve je to ok, postujem njegove zelje, u pravu je skroz, samo mi je krivo sto on olako shvata to da nije bilo Partizana on istrunuo negde u Bosanskoj trecoj ligi.... Doveden je za 50 000 evra pre samo dve sezone, a sad se zali na finansijsku situaciju, malo su mu ti golovi koje mu namesta dr. Mo pomutili razum... Jos i onaj "incident" u autobusu kad se zalio na navijace, mislim da nije fer da se tako izrazava po pitanju odlaska...
Jos jednom ponavljam, treba da ode ako misli da je to najbolje za njegovu karijeru, JUG ce ga i dalje voleti i postovati kao i do sad, i nikad ga nece zaboraviti...

P_F_C

pre 15 godina

Nadam se da ce u svom poslednjem vecitom derbiju(ako uopste ovi prodju u finale)da nam donese titulu u kupu i da opet zabije het-trik u finalu ko prosle godine i da se posteno oprosti od crno belog dresa a mi grobari posteno da mu se zahvalimo za sve sto je uradio za nas.Moramo razumeti Dijaru ipak mu je mesto u boljoj ligi mada Dijara ce sigurno preci u bolju ligu ali ne i u bolji klub.I mislim da bi stvarno trebalo dovesti Kezmana mislim da bi i on to zeleo.

GROBARI-AT

pre 15 godina

eto koliko vas voli vaš****dijara*****pametan čovek što bih igrao u tako*velikom klubu*
(deki, 3. maj 2009 13:51)

ne mora on nas da voli,vazno da se oduzio golovima(protiv vaseg titanika)grobarima.
iskreno od tebe diara,idi druze i obezbedi svoju porodicu.
niko te nikad voleti nece ko sto te volim jaaaa,diara,diara ubico ciganaaaaa

Dragan

pre 15 godina

@PFC
Izvini momak, jel milioni rastu na grani? Ajde uberi i meni 2-3 molim te.

@Zenevljanin
G-dine sa jezera, vi verovatno znate da se ugovor moze raskinuti sporazumno u svakoj zemlji sveta (ne samo u Srbiji) u svakom trenutku, samo ako sporazuma ima.

No salu na stranu. Nisam Partizanovac, ali mislim da je ovo dobro za Partizan. Momak je dosao i u prethodne dve godine dobro odigrao, cena mu je porasla, moze lepo da se proda, i mislim da Partizan moze lepo da zaradi na svemu tome. Liga sampiona? Od sveg srca bih voleo da Partizan udje u LS, i mislim da vam trebaju jedno 2-3 dobra fudbalera za takvo nesto.
Pozdrav svima!

vlado

pre 15 godina

Diarra Hvala ti na svemu! Da si ti nama ziv i zdrav! Sve najbolje! I nisi jedni! Imacemo mi jos jacih i nadam se tri puta boljih igraca...!