Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2009.

14:31

Stanković: "Poklonili smo dva boda"

Fudbaler Intera Dejan Stanković ocenio je da je njegova ekipa poklonila Juventusu dva boda u derbiju 32. kola italijanske Serije A.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"U drugom poluvremenu smo igrali veoma dobro i trebalo je da ranije rešimo pitanje pobednika", rekao je Stanković za klupsku televiziju posle sinoćnje utakmice u Torinu, koja je završena rezultatom 1:1.

Bod Juventusu doneo je pogodak Zdenjeka Grigere u sudijskoj nadoknadi. Domaći tim je izjednačujući pogodak postigao iako je od 76. minuta imao igrača manje na terenu zbog isključenja defanzivca Tijaga.

"Igrali smo zaista dobro i baš zato smo razočarani što smo bacili dva boda. Zaista sam želeo da pobedim Juventus na njihovom terenu. Nisam zadovoljan rezultatom, ali jesam ukupnim utiskom koji smo ostavili", ocenio je Stanković.

"Ipak, da je Juventus vodio, nerešen ishod bi za nas bio ravan pobedi. Moramo samo da nastavimo u istom ritmu", dodao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije.

Inter je posle podele plena u Torinu ostao na sigurnom prvom mestu na tabeli Serije A sa 10 bodova prednosti nad Juventusom. Milanski tim će u narednom gostovati Napoliju, dok će Juventus putovati na megdan poslednjeplasiranoj Ređini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu