Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.02.2009.

11:48

Sabor FKCZ 19. marta

Sabor fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se u četvrtak, 19. marta tekuće godine.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

To je glavna odluka koju je doneo Upravni odbor Crvene zvezde na sednici koja je održana u nedelji u kojoj se nastavlja takmičenje u Jelen superligi.

Sabor FK Crvena zvezda trebalo bi da izabere članove nove Skupštine Kluba, koja je najmoćniji organ tog sportskog kolektiva.

Sama organizacija Sabora u prethodnih sedam dana donela je nove potrese na Marakani, pa je tako predsednik kluba Dobrivoje Tanasijević na konferenciji za novinare posle sastanka sa sekcijom veterana, na kome je bilo reči o stanju u klubu i Saboru, obelodanio da je u stalnoj svađi sa generalnim sekretarom Sašom Kozićem, da ne razgovara sa sportskim direktorom Ilijom Ivićem, a da nije istina da je direktor stadiona Milorad Ćorović otpušten.

Na sednici Upravnog odbora, kojoj su pored predsednika Tanasijevića prisustvovali i potpredsednik Vladimir Jugović, generalni sekretar Kozić i članovi Dragi Mićović, Miodrag Đorđević, Dragoljub Lekić, Ljubomir Šćepanović, Nemanja Arizanović, Dragan Simović i Dušan Sekulić, sportski direktor Ilija Ivić podneo je izveštaj o zimskom prelaznom roku, u kome je zamenjen gotovo kompletan tim.

Takođe, Upravni odbor je doneo jednoglasnu odluku da direktora stadiona Ćorovića razreši dužnosti; međutim, na zvaničnom sajtu Crvene zvezde nije navedeno zbog čega je oteran čovek koji je više od deset godina bio na čelu najvećeg sportskog objekta u našoj državi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu