Nova vest
Fudbal

Subota, 07.02.2009.

19:27

Budućnost savladala Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su u prijateljskoj utakmici u turskom Beleku od podgoričke Budućnosti minimalnim rezultatom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini pogodak na utakmici postigao je bivši fudbaler Crvene zvezde Misdongard Betolingar u 19. minut. Partizan se nalazi u Turskoj na pripremama za početak prolećnog dela sezone. U narednom meču, 10. februara Partizan igra sa japanskom Hirošimom, a dva dana kasnije sa makedonskim Đorče Petrovom.

Partizan je u meču sa ekipom koju vodi bivši trener 'crno-belih' Miodrag Ješić, stvorio dosta prilika za gol, ali su Podgoričani ipak slavili minimalnim rezultatom. Jedini pogodak postigao je Misdongard Betolingar u 19. minutu posle dodavanja Nikole Vukčevića.

U prvih 20. minuta Budućnost je stvorila dve dobre prilike preko Nikole Vukčevića, ali je oba puta golman 'crno-belih' Mladen Božović bio uspešniji. U nastavku Partizan je preuzeo inicijativu, ali nijedna od prilika nije bila iskorišćena.

U drugom poluvremenu Partizan je stvorio još više šansi za gol, ali su golmani Budućnosti Radulović i Dragojević uspešno sačuvali mrežu svog tima.

PARTIZAN: M.Božović, Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Obradović, Žuka, Ljajić, Vujević, Moreira, Bogunović, Diara.
Igrali su još: Jovanović, Tomić, Vašington.

BUDUĆNOST: Radulović, N, Vukčević, Adamović, Rajović, P. Vukčević, Kudemor, Delić, Vuković, Đurišić, Miznogard, Sekulić.
Igrali su još: Marinjo, Nikolić, Čabarkapa, Vešović, Mijailović, Perišić, Dragojević

'Crno-beli' se vraćaju u Beograd 13. februara, a prvi meč u nastavku šampionata igraju sa Crvenom zvezdom 21. feburara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu