Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2009.

15:06

Partizan predstavio Branu Ilića

Fudbalski klub Partizan u petak je predstavio prvo pojačanje u zimskom transfer roku, dosadašnjeg napadača Rada Branu Ilića.

Izvor: B92, partizan.rs

Autor:B92, partizan.rs

Default images

23-godišnji Ilić je pre Rada nastupao za Zemun, a ugovor sa Partizanom potpisao je na 3.5 godine. Novi napadač ’crno-belih’ nije krio zadovoljstvo zbog prelaska u redove šampiona Srbije i najavio je da će rado boriti za mesto u timu sa Laminom Dijarom i Milošem Bogunovićem. Partizan će takođe potpisati ugovore i sa desnim bekom Bogdanom Stevićem i ofanzivnim veznim igračem Nemanjom Tomićem.

"Ne treba trošiti reči o Dijari i Bogunoviću, sa kojim sam dosta dugo igrao u Radu. Ko god da dobije priliku, to je dobro rešenje. Na meni je da radim i nadam se da ću izboriti svoju šansu", naveo je Ilić na konferenciji za novinare.

Ilić, koji je postigao samo jedan gol za Rad u polusezoni, najavio je izlazak iz golgeterske krize.

"Imao sam krizu u Radu, ali sam izlazak iz nje najavio u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata. Ako budem igrao u Partizanu, mislim da će 10 golova biti zadovoljavajući učinak", zaključio je novi napadač ’crno-belih’.

Sportski direktor Partizana u petak je takođe dogovorio sve uslove sa još dvojicom igrača, 21-godišnjim Bogdanom Stevićem, dosadašnjim desnim bekom obrenovačkog Radničkog i 20-godišnjim Nemanjom Tomićem, koji je jesenas nastupao za Teleoptik na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Stević i Tomić će u utorak potpisati petogodišnje ugovore sa 'crno-belima'.

Za subotu je najavljeno potpisivanje ugovora sa gorostasnim napadačem Đorče Petrova, Brazilcem Vašingtonom da Silvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu