Nova vest
Fudbal

Subota, 13.12.2008.

17:41

Arsenal ispustio još dva boda

U prvoj utakmici 17. kola Premijer lige Midlzbro i Arsenal odigrali su 1:1, gosti su poveli golom Adebajora u 17. minutu,a izjednačio je Aliadijer u 29 minutu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Arsenal je tokom cele utakmice imao više loptu u svom posedu, ali nije stvarao prave šanse. Tim iz Londona imao je i više šuteva ka golu, ali to nije materijalizovao golom više. Menadžer gpstiju je u 82. minutu iz igre izveo Dijabija i na teren poslao Bentnera, tako da su gosti u završnici utakmice igrali sa tri napadača, ali promene rezultata nije bilo.

Upravo je Bentner bio u centru pažnje u poslednjih 10 minuta utakmice, jedan njegov odličan šut zaustavio je golman gostiju, a onda je zaustavnom vremenu bio u prlici da uposli Adebajora, ali se odlučio za šut i promašio.

Menadžer Midlzbroa Geret Sautgejt bio je zadovoljan osvojenim bodom. Konstatovao je da je timu nedostajalo nekoliko prvotimaca, ali da su se igrači koji su bili na terenu maksmialno zalagali, i da je zadovoljan prikazanom igrom svim fudbalera.

Arsen Venger nije bio zadovoljan rezultatom i priznao je da su nesrećno ispustili još dva boda u trci za šampionsku titulu.

Arsenal je i dalje na 4. mestu sa 30 bodova posle 17 kola, dok je Midlzbro u sredini tabele sa 20 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve